reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

A znacie jakąś stronkę z listą tych "dobrych" fotelików?

Niby tam na czacie podają fotelik.info, ale chyba się stronka przeciążyła:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz po wizycie:) a wiec malutka jest glowka w kanale rodnym;/ lekarz prosil zebym sie oszczedzala i wytrzymala jeszcze 4tyg. duzo lezac...ode mnie teraz wszystko zalezy! I wazy juz 2700g oj pultasek z niej bedzie:)
Pytalam sie lekarza o wylegiwaniu sie na sloncu, on mowi ze zadnych niema zastrzezen;p okryc sobie brzuszek i spokojnie mozna lezec:)
powiem wam ze od razu lepiej sie czuje przez wekeend ladnie sobie twarz opalilam od razu lepiej wygladam:)

Gratuluje Mężątkom i zycze wspanialych lat razem:)

ewus mam nadzieje ze maludy jeszcze pomieszkaja w twoim brzuszku! Trzymaj sie kochana

U was burzowo a u nas powialo i przyiwalo nagla ulewe zwiewalam z Olem z placu zabaw do kosciola bo byl najblizej, na szczescie szybko przeszlo

Ewus trzymaj maluchy jak najdluzej obys nie wykrakala tego 32 tyg

Liliti dzieciaczki powyzej 2 kg sa wypuszczane ze szpitali przynajmniej u nas

Zdec ja mam okno drzwi balkonowe okno i do tego firanki na calej dlugosci rowne konczace sie jeszcze przed parapetem okien wyglada niezle ale my mieszkamy wysoko i nikt nam tym dolem nie zaglda :) Panele podobnie jak takie markizy firanowe malo praktyczne przy otwieraniu na osciez

Cytrusik cisnieie zbijesz czosnkiem :)

Musze w koncu zabrac sie za zakupy bo mnie przerazacie a do tego jeszcze ta skracajaca sie szyjka jakas spokojna bylam i macicie mi ten spokoj swoimi przygotowaniami :-D

Piszecie o truskawkach i tak mi sie przypomnialo ze w srode po poludniu kupilam kg truskawek i pol kg czeresni cale truskawni wpakowalam a w czwartek rano juz zaczelam rodzic :) czeresni nie zdazylam skonsumowac ale sie balam ze Olowi wyjdzie uczulenie na te moje truskawy :) A co do wod :) mi odeszly w lozku ok 6 rano ale raczej sie saczyly ogolnie mailam wraznenie ze chyba troche popuscilam do 7 lezelismy w lozku i zastanawialismy sie czy to to czy nie :) potem troche z ksiazka czy to juz skurcze zanim sie wykapalam i dopakowalam reszte rzeczy byla 9 a wody dalej sie tylko troszke saczyly, ale slyszalam historie o wodzie lejacej sie po nogach :)

Dziewczyny w jakiej cenie kupowałyście sudocrem??

ja nie kupowałam, mam 3 małe próbki od lekarza, nie wiem czy w szpitalu też nie dostaniemy próbki w niebieskim pudełku. jak mały nie będzie miał uczulenia to kupię, ale wśród znajomych mam przypadek że dziecko było uczulone więc wolę się wstrzymać, a jest on na tyle wydajny że przez pierwsze dni poradzę sobie z tym co mam.
a w razie czego zaczęłam kupować jak część z Was w aptece internetowej doz i tu jest po 17,30
Sudocrem, krem antyseptyczny dla dzieci, 125 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

reklama
Do góry