P
pysia888
Gość
AGNES, NIC nie smutaj. Ty tez sie doczekasz fasolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MANDRZEJCZUK, ja na blogoslawienstwie pewni bede ryczec bo placzka jestem, ale to beda lzy szczescia, ze odchodze z domu na swoje. To co moja mamuska wyprawia to juz by sie chcialo uciec daleko gdzies :\
Moze nie bedzie zle. Mam taka nadzieje, kochana. Najgorzej sie nakrecac weselem, mysle ze moj bedzie bardziej przezywal niz ja. A wesele za 2 miechy i pare dni![]()
A ja bez checi do czegokolwiek
oj u mnie tez humor jakis taki nie za bardzo, zmeczona jestem...@ narazie nie ma...brzuch juz nie boli...mam tylko czasem takie lekko rozowe nawet to nie rozowe bo to takie leciutkie plamienia ale takie minimalne jakby sluz zabarwiony leciutko...mam nadzieje ze nie zbiera mi sie na @...nawet nie czuje sie jak na okres...