reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, słoneczko dziś pięknie świeci, mam nadzieję, że będzie też ciepło... :-)
katarzynajanicka- gratuluję sporego synusia :-)
paulka82- ale miałaś szczęście z tym telefonem :-) Jednak są na świecie jeszcze uczciwi ludzie :-) Co do męża- współczuję Wam bardzo tej sytuacji, ale najważniejsze, że lekarze są przejęci i nie ustaną w poszukiwaniu przyczyn- to najważniejsze! Będzie dobrze!
mamamikołaja- super zdjęcia, slicznie wyglądasz :-) Mam nadzieję, że te bóle jeszcze Ci przejdą- współczuję serdecznie :-(

Ja ostatnią wizytę miałam jeszcze po miesiącu, a teraz następna zaplanowana już po 3 tygodniach, chyba wystarczy...

Miłego dnia

reklama
co do wizyt ja miałam 20.04 a to był 30 tydzień, teraz wizytować będziemy sie 18 maja czyli 4 tygodnie, następna na początku czerwca, od 18 maja także co tydzień ktg w szpitalu

To ja zaczne wizytowanie juz w poniedzialek 17 maja , ciekawe czy lekarz zleci te badanie na tego paciorkowca i niech mnie zbada na samolocie w koncu

Witam wszystkie brzuchatki :-)
paulka82 - faktycznie miałaś niesamowite szczęście z telefonem :tak: trzymam kciuki za męża, żeby jak najszybciej mógł wyjść ze szpitala. Jak tam Twoje skurcze? Trochę spokojniej?
gosiagro - trzymam kciuki i za Twojego męża, niech już się to leczenie skończy wreszcie skutecznie :happy: Po odstawieniu fenka niejedna rodziła dopiero w terminie albo i po - oby maleńka wytrzymała do powrotu Taty!

Ja wizytuję na razie cały czas co 3-4 tygodnie - zobaczymy co będzie po następnej wizycie (10tego). Puchnąć odpukać, też nie puchnę:-)

Wszystkim wizytującym życzę pomyślnych wieści!

ach miałam Wam się pochwalić ale oczywiście moja skleroza przeżywa teraz największy rozkwit:-D:-D
właśnie w weekend dowiedzieliśmy się że siostra mojego męża która ma 8 miesięczną córcie także jest w ciąży 10-11 tydzień z terminem na listopad:tak::-)
czyli "zarażamy" dalej:-D:-D:-D
chyba muszę się wybrać do koleżanki bo ostatnio wspominała że chciałaby znowu zaciążyć, ciekawe może i u niej cos sie zmieniło:-)

Witam sie rowniez, w koncu wyszlo sloneczko wiec mozna troche po sklepach polazic :tak:
Poczytal majowki, tam juz sie worek posypal rodza jak szalone :-D

Paulka, gosiagro nadal trzymam kciuki za mezow!
katarzynajanicka gratuluje dorodnego Filipka!
paulka ale numer z tym telefonem ;-) dobrze ze kobitka uczciwa :tak:
Kajdusia wielkie dzieki za mejla :-D:-D
Widze ze jutro dzien wizyt, ja mam rowniez, az nie wierze ze teraz co tydzien musze na nie chodzic :szok:

reklama
To ja zaczne wizytowanie juz w poniedzialek 17 maja , ciekawe czy lekarz zleci te badanie na tego paciorkowca i niech mnie zbada na samolocie w koncu

jak nic nie bedzie mowil o samolocie to po prostu powiedz ze cos tam Cie kuło czy cos i napewno zajrzy sprawdzi szyjke:)
wczoraj na szkole mowili ze lepiej miec zrobione te wymazy miedzy 36 a 37 tygodniem ciąży
ja w przyszłym tyg pojde do szpitala i zrobie bo i tak to prywatnie trzeba placic:) wiec zadbam o to sama

Do góry