reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

justa dziękujemy za komplementy :-) ja też uwielbiam to zdjęcie
a co do bujaczka to jest super Natalka się w nim uspokaja ale tylko przy bujaniu przód-tył bo jak ustawiamy bujanie na boki lewo-prawo to drze się w niebogłosy. I jest w tej huśtawce fajna melodyjka "szum morza" moja córka uwielbia ten odgłos ;-)

reklama
Laski z Warszawy i okolic - pierwszy raz zazdroszcze Wam mieszkania w stolicy:-p:-p:-p
Szukam wlasnie cukierni, która upiecze mi tort dla córuni na Chrzest i w Wawie znalazłam takie cuda, że szczęka opada. Niestety nie dostarczają do Krakowa :no::no:

Marzył mi się ten z napisem Chrzest Świety Subtelny tort na wieczór panieński z wiankiem z kwiatów | Kreatywny Cukier

albo ten Tort na chrzest dla dziewczynki – różowy z aniołkiem | Kreatywny Cukier tylko biały.

No i zobaczcie na to cudo Biały tort z różami | Kreatywny Cukier

ten z aniolkiem cudo

Laski z Warszawy i okolic - pierwszy raz zazdroszcze Wam mieszkania w stolicy:-p:-p:-p
Szukam wlasnie cukierni, która upiecze mi tort dla córuni na Chrzest i w Wawie znalazłam takie cuda, że szczęka opada. Niestety nie dostarczają do Krakowa :no::no:

Marzył mi się ten z napisem Chrzest Świety Subtelny tort na wieczór panieński z wiankiem z kwiatów | Kreatywny Cukier

albo ten Tort na chrzest dla dziewczynki – różowy z aniołkiem | Kreatywny Cukier tylko biały.

No i zobaczcie na to cudo Biały tort z różami | Kreatywny Cukier

czad:-)

ja myslę, że bez poblemu znajdziesz cukiernię w Krakowie, która również takie cuda robi..u nas we Wrocku nie ma z tym problemu....

wpisz sobie w google: tort, Kraków i pojawią się oferty...no tyle, że warto jeszcze wcześniej sprawdzić czy będzie dobry....

jedna rada - nie rób torta ze zdjęciem maluszka, bo potem będzie problem z krojeniem :-) ja tak zrobiłam na chrzciny mojej pierworodnej i potem nie umiałam pokroić torta, bo zdjęcie było na wierzchu, a jak tu pokroić własne dziecię :szok::szok::szok: ...dopiero zdejmowałam zdjęcie nożem, ale wtedy już czar torta prysnął................

Mamusie podpowiedzcie proszę czy te leżaczko-bujaczki, które są w pozycji pół siedzącej nie są szkodliwe dla dzidziusia? Bo w sprzedaży są te które są m.in. rozkładane na płasko i są dość drogie oraz takie pół leżące bez zmiany pozycji. Trzeba już coś zamówić a nie mamy pojęcia jaki :szok: Aha i czy lepsze są te na cienkim drucie czy takim grubszym ? Zależy nam przede wszystkim na tym by bujać ręcznie, że się nim ruszy i on sam się fajnie buja a nie tylko przy użyciu baterii :tak:

reklama
jedna rada - nie rób torta ze zdjęciem maluszka, bo potem będzie problem z krojeniem :-) ja tak zrobiłam na chrzciny mojej pierworodnej i potem nie umiałam pokroić torta, bo zdjęcie było na wierzchu, a jak tu pokroić własne dziecię :szok::szok::szok: ...dopiero zdejmowałam zdjęcie nożem, ale wtedy już czar torta prysnął................

rzeczywiscie troche glupio kroic wlasne dziecko, ale powiedz jak oni robia to zdjecie na torcie??

Do góry