reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Anik przykro mi z powodu Twojej babci:( Kurcze już chyba wszystkie z nas na forum dotknęło jakieś nieszczęście:( Aż zaczynam się bać, bo jeszcze ja zostałam.....
ona_m piękne kociaczki, szczególnie ten rudzielec jest cudowny:)
Siedzę w pracy ale coś mi się nie chce nic robić. Zaraz chyba przejadę się do tej hurtowni Bajka o której tyle mówiłyście;P

reklama
ehhh
ja nawet usiasc na chwilke i posiedziec dzisiaj nie moge ciagle cos!
dziewczynki co 2 min mnie po cos wolaja!porzadki wszedzie rozgrzebane!
pol godz spedzilam na wiszeniu na tel do polski zeby sie dowiedziec co z paczka dla moich rodzicow i niczego sie nie dowiedzialam!
jeszcze okazalo sie ze musze jechac do centrum i nie wiem wlasciwie kiedy to wszystko zrobie?!teraz juz musialam klapnac!popijajac herbatke z lisci malin!ponoc pomaga ona w szybszej akcji porodowej (zmiekcza szyjke macicy czy cos tam).
z kotkiem chyba nici!nikt nie odpowiedzial na mojego smsa chociaz moze wlasciciele w pracy??

a w niedziele wkoncu poprawie sobie humor!idziemy z Kondziem i dziewczynkami do fryzjera chociaz na moich 10mm na glowie niewiel da sie zrobic haha

Hejka dziewuszki!
Umnie brzuchacz 97cm czyli 2cm do przodu przez tydz:baffled:
ona...m-śliczne te kociaki jakie mają niebieskie oczka.
ewela-moja też ostatnio tak nawala w brzuch że naprawde nieżle mnie to boli a myślałam że będzie grzeczna jak się urodzi ale podobno charakter można rozpoznać już w brzuchu:baffled:pierwsz była grzeczna jak się urodziła niewiedziałam co to płacz dziecka spokojniutko sobie leżała w łóżeczku za to druga tak mi dała czadu wyła cały czas trzeba ją było dużdać na rękach oj ciężko było a ciekawe jak trzecia pewnie będzie jeszcze lepszy ananasek:rofl2:

A tak wogóle u mnie bardzo ciepło i piękne słoneczko świeci:-)Ale w nocy miałam dziś atrakcje:szok:mąż o 2 w nocy wyskoczył z łóżka z okrzykami jakimiś dziwnymi podleciał na koniec łóżka i obunóż skoczył na łóżko ale jedna noga mu się obsuneła i rozharatał sobie cały piszczel bo kanty łóżka mamy dość ostre teraz się z tego zaśmiewam ale w nocy byłam w szoku:szok: co on wyprawia:-D:-D:-DPo urodzeniu Marysi też często lunatykował czyżby teraz już zaczął przeżywać i lunatykowanie zaczyna.

Moj pierwszy to był okropny, w nocy od urodzenia do roku chyba to spalam niewiem jak, plakal co rusz - to byl koszmar. Mam nadzieje,ze ten bedzie grzeczny,bo juz chyba na całej głowie osiwieje z nerwa ,a pol juz siwa jestem :szok:

Ostatnia edycja:
Cześć Wszystkim!!

Co do mierzenia brzuszka to raz mierzyłam, już nawet nie pamiętam ile miałam, teraz brzuch się obniżył, więc chyba nie ma sensu mierzyć:crazy:

:-)A Ewus ja mierzylam i wazylam :) jakos umknelo blado cos wypadam w brzuchu 90 cm waga na plusie 7 kg olbrzyma to ja raczej nie urodze

Waga i wzrost dzieciaczka nie zależą od wielkości brzuszka. Można właśnie urodzić wielkoludka z maluteńkim brzuszkiem a kruszynkę z wiegaśnym brzucholem:-)

paula24211- hihih u mnie to samo, jak teść wstaje to ma głłęboko w poważaniu czy ktoś śpi jeszcze czy nie, hałasu narobi tyle, że czasem mam wrażenie , że celowo to robi:angry:

pati - współczuję z tym bólem:-(pociesz się że już niedługo...

nadika - ja mam to samo, chodzę jakaś wściekła, sama nie wiem o co, nerwy mam jakieś bez przyczyny, a jak tylko widzę mojego teścia to już całkiem mnie szlak trafia, nawet nie musi się nic odzywać, wystarczy że jest:angry:
całą ciążę nie miałam takich humorów jak teraz, ale wydaje mi się że wpływ ma siedzenie w domu, już za daleko nie wyjdę, tyle co do sklepu, bo tak mnie ciągni brzuch na dole, że wydaje mi się, że mały zaraz wyskoczy z brzucha, okropne uczucie

Anik- bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej babci:-(

Witajcie:)
U mnie też pochmurno za oknem, ale na szczęście nie pada.
Mąż pojechał zawieść moje zwolnienie do pracy- dzięki temu nie muszę jeździć autobusami. A ja wzięłam się za pranie bo już skarpetek mi brakuje.

Anik79 współczuję choroby babci, mam nadzieję że będzie dobrze, trzymam kciuki

Życzę pomyślnych informacji dziś wizytującym:)

A jeszcze jedno w ROSSMANIE przy zakupie 2 paczek pieluch pampers (49,99zł za paczkę) gratis jest zabawka ślimak fisher price. Zobaczcie gazetkę na stronie: Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

No w koncu sie wyspalam troche bo jakas cisza nastal w domu:tak::tak::tak::tak:

ide cos zjesc bo glodna jestem:szok::szok:

zyrrafka- rozumiem Cie

ewela - na szkole mowili ze nic nie uzywaja do pępka nawet nie uzywaja spirytusu skad masz takie info?:szok::szok::szok:

Witajcie:)
U mnie też pochmurno za oknem, ale na szczęście nie pada.
Mąż pojechał zawieść moje zwolnienie do pracy- dzięki temu nie muszę jeździć autobusami. A ja wzięłam się za pranie bo już skarpetek mi brakuje.

Anik79 współczuję choroby babci, mam nadzieję że będzie dobrze, trzymam kciuki

Życzę pomyślnych informacji dziś wizytującym:)

A jeszcze jedno w ROSSMANIE przy zakupie 2 paczek pieluch pampers (49,99zł za paczkę) gratis jest zabawka ślimak fisher price. Zobaczcie gazetkę na stronie: Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

ewela28 kobietko bo sie posikam!dobry jest Twoj mezus!moj za to dzisiaj pierwszy raz od 4 lat zaspal do pracy!chyba zaczyna byc tak samo wykonczony jak ja?

co do Pampersow!!!ludzie w tej polsce to zalamka jakas!jak Wy dajecie rade???to ja kupuje 148 pampkow(2 pak )za 20e i jestem zla bo przegapilam ostatnio promocje!!!poprostu nie wierze!!gdyby nie fakt ze weszlam na linka w zyciu bym nie uwierzyla!i dziwia sie ze w polsce maly przyrost naturalny!!!jesli wogole sie kwalifikujesz na rodzinne to starczy ci na paczke pampersow a gdzie reszta???szok!

ewa opłaca sie , 2 paczki za 50zyka i super zabawka, bomba :-)

ona..m chyba nie moj :| ,bo ja meza nie mam i jakie zwolnienie? hmmm

Ostatnia edycja:
reklama
No w koncu sie wyspalam troche bo jakas cisza nastal w domu:tak::tak::tak::tak:

ide cos zjesc bo glodna jestem:szok::szok:

zyrrafka- rozumiem Cie

ewela - na szkole mowili ze nic nie uzywaja do pępka nawet nie uzywaja spirytusu skad masz takie info?:szok::szok::szok:

od siostrzenicy co 6 mies temu rodziła.. a kuzwa co mies sie chyba w tym szpialu wsio zmienia

Do góry