Cześć Wszystkim!!
Co do mierzenia brzuszka to raz mierzyłam, już nawet nie pamiętam ile miałam, teraz brzuch się obniżył, więc chyba nie ma sensu mierzyć
:-)A Ewus ja mierzylam i wazylam

jakos umknelo blado cos wypadam w brzuchu 90 cm waga na plusie 7 kg olbrzyma to ja raczej nie urodze
Waga i wzrost dzieciaczka nie zależą od wielkości brzuszka. Można właśnie urodzić wielkoludka z maluteńkim brzuszkiem a kruszynkę z wiegaśnym brzucholem:-)
paula24211- hihih u mnie to samo, jak teść wstaje to ma głłęboko w poważaniu czy ktoś śpi jeszcze czy nie, hałasu narobi tyle, że czasem mam wrażenie , że celowo to robi
pati - współczuję z tym bólem:-(pociesz się że już niedługo...
nadika - ja mam to samo, chodzę jakaś wściekła, sama nie wiem o co, nerwy mam jakieś bez przyczyny, a jak tylko widzę mojego teścia to już całkiem mnie szlak trafia, nawet nie musi się nic odzywać, wystarczy że jest

całą ciążę nie miałam takich humorów jak teraz, ale wydaje mi się że wpływ ma siedzenie w domu, już za daleko nie wyjdę, tyle co do sklepu, bo tak mnie ciągni brzuch na dole, że wydaje mi się, że mały zaraz wyskoczy z brzucha, okropne uczucie
Anik- bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej babci:-(