A
AnOoLa88
Gość
a my dopiero za miesiacto tak jak mymy tez jutro
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a my dopiero za miesiacto tak jak mymy tez jutro
![]()

choc pediatra mowila ze to nic takiego bo jej waga jest jaknabardziej normalna..ale jesli tak dlaej pojdzie.... sama pediatra zauwazyla ze julka jest strassznie ruchliwa wszystkie zabwki ciagla.. zaczyna pelzac smiesznie pokaze wam na filmiku jak mi dostep wkoncu umozliwia! choc zaczyna jesc znow co 4 godz i raczej nie robi dluzszych przerw mam nadzieje ze nadgoni.. najlepsze jak pediatra postawila Julke na nozki a ta sztywno jak 12 miesieczniak stala trzymanaza dlonie i zaczela robic delikatne kroczki... troszke nadrabia jak na swoj wiek ale ogolnie wszystko jest wporzadku! placzu wielkiegonie bylo... byly 2 wklucia w raczke 1 w nozke.. przy tych w raczke nie zwrocila uwagi nic a nic ale przy tym w nozke troche sie rozplakala! a najgorsze bylo to ze jak kobita sie wkula to julka wyrwala noge i kobitka siebie ukula igla az jej krew poleciala no i Julka musiala zostac ponownie ukluta.... ale jak tylko wzielam ja na raczki juz byla cichutko.. ubralam ja i jak szlam to na szczescie poszla nyny
masz co nosic kobieto
pełen szacun;-)