Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Acha zapomniałam dodać - po prawie pół roku lekarka przyznałą że Asia ma jednak mały refluks :O
Brawo dla lekarki...ale przyznała po objawach czy robiliscie usg brzusia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha zapomniałam dodać - po prawie pół roku lekarka przyznałą że Asia ma jednak mały refluks :O
u nas infekcji moczu ciąg dalszy... Już 2 miesiące się ciagnie. Kuracja maścią z antybiotykiem nie przyniosła praktycznie żadnych efektów, no odrobine zmniejszyła ilośc bakterii ale wciąz jest duzo. Znów przestał przybierac na wadze. Mało tego, ma coraz bardziej suchą skórę, na którą dosłownei nic nie pomaga, więc pokaząłm pediatrze - potwierdziła moje obawy, ze zaczyna się p[o mału odwadniać. Mleka mam malusieńko, on nic poza cycem nie chce... tragadia. Dostał antybiotyk na tą bakterię na 10 dni i przykazanie od pediatry, że MUSI zacząć jeść. Jeśli nie zacznie w ciągu tych 10 dni jeśc i przybierac to niestety idziemy do spzitala na dokarmianie dozylne((((((((((((((((
U nas dziwna sprawa z tym katarem............
Czyli moze jednak alergia? Tarza sie po ziemi i zbiera kurze (dosłownie :| ) i jest katar, a jak śpi w nocy to zero. Na spacerze tez nie miała.
dziunka to jesli to refluks to moglas sie zapytac o jakies mleko modyfikowane i tak jak ostatnio rozmawialysmy moglabys to mleczko podac np po kąpaniu raz dziennie, czy co jakis czas. Mała nauczy się troche samodzielnosci, a moze mleczko chociaz troszke pomoze na ulewanie.
Pytałam i nie ma potrzeby jej zdaniem.
Ja jednak z tego też zrezygnowałam - nie chce przyzwyczajac do butli skoro ucze pic z kubka.
Pytałam i nie ma potrzeby jej zdaniem.
Ja jednak z tego też zrezygnowałam - nie chce przyzwyczajac do butli skoro ucze pic z kubka.