Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Ale od początku.Wczoraj przestawialiśmy segment z sypialni do pokoju,bo tam był na czas remontu,no i musiałam gdzieś powykładać rzeczy.Żeby ich nie nosić na darmo,powykładałam na łóżko z myślą o tym,że mają nam przywieźć nowe do pokoju,to na nim się prześpimy.Niestety zadzwonił pan ze sklepu,że nie dadzą rady,bo samochód odmówił posłuszeństwa i dowiozą dziś.Rada nie rada rozłożyliśmy na podłodze,ja zapasowy materac od Guśki z łóżka,a M tylko kołdrę.W nocy musiałam 2 razy wstawać na siusiu i tu się zaczęła jazda.Zaspana,gruba,po ciemku podnosiłam się z podłogi,można sobie to tylko wyobrazić

.M rano powyginany w paragraf..starość nie radość
.
.Teraz po prostu wsiadam i jadę.Ponieważ M nie ma prawka,to będę jeździła tak długo jak będę mogła.
.Ja do szpitala biorę 1 komp na 56,a 2 na 62.Jak będzie trzeba to mi dostarczą na wymianę.
,świetnie,że już w poniedziałek będziecie razem

ja ziemniaczki i do tego śledzika w śmietanie z jabłkiem i cebulkąAgnesw witaj
a co dzisiaj na obiad robicie??

Ja zrobiłam sobie sałatkę grecką, mężowi zagrzeję kiełbaskę - fakt dziś piątek ,no ale nie chce mi się robić nic innego:-)Agnesw witaj
a co dzisiaj na obiad robicie??

najbardziej jestem dumna z naszej córeczki, że grzecznie w brzuszku poczekała

niech jeszcze co najmniej 2 dni poczeka, bo mąż słabiutki, blady, ale najważniejsze ze już w domu razem
, kontrola teraz za 4 tyg.

, a datę obrony już masz?