reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

jak dodac drugiego zeba??????????????????

Jest drugi i tym razem mama znalazła :-D:-D:-D:-D za drugiego tez sie cos dostaje ;-);-);-);-)

Gratuluje!!!!!!!

Tata znow wyjezdza na tydzien wiec ja na tydzien bez neta. nie pytajcie jak to dziala ze nie dziala bo nie mam pojecia :(

Tez mysle ze w przyszlym tygodniu. Mi pasuje kazdy dzien - oprocz poniedzialku.

reklama
Mi kazdy oprocz wtorku :) Etna ja nie wiem jak dodac 2 zabek. Robiłąm sygnature od poczatku :/
A i za drugi zabek juz nic sie nie dostaje :p cwaniara :p

etna jak zakladalas to logowalas sie
i teraz musisz tak samo sie zalogowac i tam edytowac :)
dzieki :)))))))00 udało się mamy dwa ząbki
hihihi to zostaje wtorek, czwartek, piatek :-)
to laski CZWARTEK czy PIĄTEK ?????????/
DZIUNKA? MARTOLINKA? Ktoś jeszcze się pisze z trójmiasta na nastepny tydzien na spotkanko
Mi kazdy oprocz wtorku :) Etna ja nie wiem jak dodac 2 zabek. Robiłąm sygnature od poczatku :/
A i za drugi zabek juz nic sie nie dostaje :p cwaniara :p
szkoda ze za drugi nic :-:)-:)-( a tak sie cieszylam ze cala rodzinnke obdzwonilam

To moze byc piatek :)Dziunka , etna tak posrodku chyba bysmy sie spotkały co ? :) moze Sopot?
Tak egoistycznie mysle , bo jak maz w pracy to ja bez srodka lokomocji jestem :(

To moze byc piatek :)Dziunka , etna tak posrodku chyba bysmy sie spotkały co ? :) moze Sopot?
Tak egoistycznie mysle , bo jak maz w pracy to ja bez srodka lokomocji jestem :(

Spoko ;) jak pogoda dopisze moze i molo zaliczymy?

Mam internet...tata ojechal a net jest...och za glupia na to jestem :|

Spoko ;) jak pogoda dopisze moze i molo zaliczymy?

Mam internet...tata ojechal a net jest...och za glupia na to jestem :|
własnie nie głupia skoro neta masz :D:D:D:D wiec chałupa wolna net jest wiec szalejemy ;) beuhehe

a moj wieczor zapowiada sie tak ... zaraz film se obejrze "Ciacho" i lulu .... o 4 pobudka :| na 8 do lekarza ze słuchem pozniej krew dla małego pobrac i do domu ... mam nadzieje ze nie padne do 17 :| puki maz nie wroci z pracy ...

reklama
Pewnie . Ja to chce troche do ludzi:) to jestesmy umowione :)
Tylko dziunk apmietaj co zrobimy Etnie : to......... i tamto......... a nastepnie........

Do góry