reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Gosia* super:) I mamy następnego kochanego dzieciaczka czerwcowego.
Tak właśnie popatrzyłam ostatni post że idzie spać o 22:20, a o 4 już mała na świecie;)
Ekspres;)

reklama
GOSIA: SERDECZNE GRATULACJE !!! Poród musiał być ekspresowy :-) Obyśmy wszystkie tak szybko się wypakowały :-D

A u mnie chyba zaczyna się coś dziać ,bo pojawiają się czerwone nitki w śluzie ( czop odszedł mi już prawie 2 tygodnie temu ) do tego dziwny ból w krzyżu - może będę następna ??? :szok:

Gosia wielkie gratulacje!!!! i jaki ekspresowy poród!!!Super!!!!

Cytrusik-Ty chyba nie śpisz wogóle:D

U nas wszystko OK,mam wrażenie że Alanek delikatniej kopie:/

SUPER WIADOMOSCI jak milo ze maz Gosi tak szybko sie do nas odezwal :) dobrze licze ze mamy 3 dziewczynki i 1 chlopczyka ??

Jak u Was u nas swieci slonce co prawda przez chmurki ale juz :) a w nocy byla burza z gradem, Dzis dolaczam do niewyspanych, Oli wpadl do nas do lozka akurat jak otwieralam oczy i bysnelo wystraszyl mnie ja jego i meza :) spal z nami do rana. Wieceie co taki cieply miekki mial wydete usta :) normalnie nic tylko calowac a ma juz 5 lat takie maluszki na ktore czekamy dopiero rozbrajaja......

Ja dzis zaliczam okuliste mam nadzieje ze wszytko bedzie ok i nie czeka mnie cesarka :)

Pozdrawiam i milego dnia

Witajcie!
Jaka wspaniała wiadomość od rana :-):-):-)
Przeczytałam ostatniego posta od Gosi o 22.20, jak on teraz słodko brzmi :-D A swoją drogą rzeczywiście szybko poszło

Miało być dziś ciepło i słonecznie, a ja miałam wreszcie prać ciuszki dla małej, a tu znów do duszy... :wściekła/y:Mam nadzieję, że jeszcze się rozpogodzi
Miłego dnia dziewczynki!

Czesc dziewczynki wcgodze z rana z mysla Ciekawe czy któras sie rozpakowała? i prosze wchodze a tu nasza Gosia juz po ekspresowym porodzie:-D:-D:-D

Moje GRATULACJE!!!!!!!!

a ja od 6 juz nie spie zjadłam juz serek homo, banana, kanapke i wlasnie pol czekolady wszamałam:szok::szok::szok::szok:

u nas pogoda tez lipna mgła:no::no::no: nic sie nie chce robic:no::no:

reklama
Do góry