reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja tam uwielbiam sobie na solarium skoczyć bo generalnie nie lubię bladości wg mnie wygląda niezdrowo;) a poza tym to takich skwar zjaranych na solarze też nie trawię wszystko z rozsadkiem;)

reklama
zgadzam sie z Toba Syla w 100%

Fredzia- kg na minusie- zazdroszcze! a wloski farbuj i lej na wszystko inne ciesz sie, ze kilka kg zgubionych;)

Fredka zazdroszczę:tak:

a moja waga przestała działać, zawiesiła się, chyba daje mi coś do zrozumienia i strajkuje;-):-D

Fredka fajnie ze schudłaś:)
ja mam minus 1 d wagi sprzed ciazy...a w obu miałam ponad 20 na plusie wiec sobie wyobrazcie coby ze mnie zostało jakbym przytyła tylko 10-ważyłabym teraz ze 40 hihi(patrzac ile spalam przy karmieniu i ganianiu za nimi i jdzac całkiem sporo)
z tego co ja wiem na solarium można tylko raczej w biustonoszu a że to cholernie niezdrowe to insza inszość...ja troche lubie ale że niezdrowo to zdarza mi sie sporadycznie - przed jakims weselem itp

Baska mow mi jeszcze..skoro tak szybko i tak pieknie! zgubilas te ponad 20..to licze, ze i mi rownie dobrze pojdzie..szczegolnie, ze juz mleczna jestem i obym takze tyle co |Duske karmila..Na plusie 12kg;/...

reklama
a ja na telefonie ...skype/rozmowy miastowe/poza miastowe i zagraniczne...w tle net... i tak od 17.30... a mamy 21.15 ..ooo ile spalonych kalorii?:D...
bo czacha dymi jak po mega wysilku..a jezyk sie placze:p

Do góry