AniaSm
Fanka BB :)
asieńka przypomniałaś mi tym kotem historię szefa mojego D , opowiadał nam kiedyś że on z żoną też bardzo długo się starał i nic nie wychodziło aż w końcu kupił żonie pieska żeby miała się kim zajmować i o kogo dbać i ona zaraz po tym zaszła w ciążę a żeby tego było mało urodziła siłami natury ponad 6kg dziecko podobno to rekord szpitala i nikt jej jeszcze nie przebił :-) , a o mnie też mówiły położne że to jedno z większych dzieci w ostatnim czasie jakie się urodziły :-)
póki co nie będe się starać , jakoś tak jak myśle o kolejnym dziecku to mi się wydaje że jednak trochę za wcześnie , Kuba jeszcze taki niesamodzielny ,z drugiej strony teraz będą najlepsze miesiące na zajście w ciąże , a jak znowu to będzie trwało długo :-( , no nie wiem
póki co nie będe się starać , jakoś tak jak myśle o kolejnym dziecku to mi się wydaje że jednak trochę za wcześnie , Kuba jeszcze taki niesamodzielny ,z drugiej strony teraz będą najlepsze miesiące na zajście w ciąże , a jak znowu to będzie trwało długo :-( , no nie wiem