• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam kobietki co można podać prawie 6 miesięcznemu maluchowi jak go dopiero bierze jakieś przeziębienie troszkę pokasłuje i kicha ale bez wydzieliny? Można jakąś witC i czy jest specjalna dla niemowląt?

My bierzemy codziennie 3 kropelki cebionmulti (kompleks witamin) ;-) ale jakby coś się działo to mam podać 6 kropelek :-)
A do noska sterimar baby albo inną sól... jak już jest katarek to Nitrivin ;-)

U nas ciąg dalszy biegunki... na szczęście kupsztale zmniejszyły się do 4 dziennie + 2 nocne :-( Z tego smrodu zakupiłam kosz do pieluch, który każdego pamka pakuje osobno:tak:
Fajną dziewczynę poznałam dzisiaj na spacerku... tak samo jej się nie chce chodzić jak mi, więcprzesiedziałyśmy na ławce 2h :-D Ma córeczkę jest ze stycznia :tak:
A poza tym to nic mi się nie chce :-p

:szok::szok:właśnie się dowiedziałam,że zaraziłam dwie moje kuzynki:szok::szok:...dzieckiem hehehe...zaczęły pracować nad potomstwem :) tak im się Julek spodobał:-):-)

A ja się dziś wzruszyłam do łez normalnie bo ząbek nam idzie :tak::tak::tak:hurraaa...mało go widać ...tylko właściwie dziąsełko przecięte ..ale czuc już mocno....,że ja nie skojarzyłam... Bo wczoraj pobił sam siebie ze ślinotokiem ..jak już zabrakło pieluchy do wycierania to w ruch poszły moje rękawy z bluzy;-);-);-) bo akurat na zakupach bylismy:-)...można je było po pół godzinie wykręcać:-D

Marudny strasznie i jeść nie chce ale to chyba normalne,co??spróbuję mu dać butle na spaniu...

Teraz to już się naprawdę załamię:no:
Z Hanią jutro idziemy na mam nadzieję ostatnią kontrolę..bo w środę lekarz stwierdził że już osłuchowo czysto ale że kaszel dalej był to antybiotyk dalej...jest lepiej ale jednak ma jeszcze ataki mokrego kaszlu:no: A dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory:no:
A dziś gadałam z bratową która pojechała na 3 tyg nad morze bo ich mały nan stop chory..już nawet astmę podejrzewają:no: I jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...

Teraz to już się naprawdę załamię:no:
Z Hanią jutro idziemy na mam nadzieję ostatnią kontrolę..bo w środę lekarz stwierdził że już osłuchowo czysto ale że kaszel dalej był to antybiotyk dalej...jest lepiej ale jednak ma jeszcze ataki mokrego kaszlu:no: A dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory:no:
A dziś gadałam z bratową która pojechała na 3 tyg nad morze bo ich mały nan stop chory..już nawet astmę podejrzewają:no: I jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...

ojeeejjjj zdrówka życzymy!!!!

reklama
witajcie:)
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:-(:-(:-( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry