daffi:0 ja tez poprosze
u mnie dzis juz troszke lepiejze mna... Ale za to mala marudzi ze szok!!!!!!!! Sama nie wiem o co jej dzis chodzi...wrrrrrr skok??? No chyba tylko na o moge zgonic... Albo na pogode..
sie robi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
daffi:0 ja tez poprosze
u mnie dzis juz troszke lepiejze mna... Ale za to mala marudzi ze szok!!!!!!!! Sama nie wiem o co jej dzis chodzi...wrrrrrr skok??? No chyba tylko na o moge zgonic... Albo na pogode..
Witam kobietki co można podać prawie 6 miesięcznemu maluchowi jak go dopiero bierze jakieś przeziębienie troszkę pokasłuje i kicha ale bez wydzieliny? Można jakąś witC i czy jest specjalna dla niemowląt?

Ma córeczkę jest ze stycznia 

właśnie się dowiedziałam,że zaraziłam dwie moje kuzynki
...dzieckiem hehehe...zaczęły pracować nad potomstwem 

hurraaa...mało go widać ...tylko właściwie dziąsełko przecięte ..ale czuc już mocno....,że ja nie skojarzyłam... Bo wczoraj pobił sam siebie ze ślinotokiem ..jak już zabrakło pieluchy do wycierania to w ruch poszły moje rękawy z bluzy;-);-);-) bo akurat na zakupach bylismy:-)...można je było po pół godzinie wykręcać
He he jak czytam, że trudno dziś o dobrą nianię to ciśnie mi się "ale jeszcze trudniej o dobre dziecko" :-) To z jakiejś polskiej komedii.To bardzo ładnie z jej stronytrudno dziś o dobrą nianię
Cieszę się, że trafiłaś na taką odlotową :-)

A dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory
I jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...Teraz to już się naprawdę załamię
Z Hanią jutro idziemy na mam nadzieję ostatnią kontrolę..bo w środę lekarz stwierdził że już osłuchowo czysto ale że kaszel dalej był to antybiotyk dalej...jest lepiej ale jednak ma jeszcze ataki mokrego kaszluA dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory
A dziś gadałam z bratową która pojechała na 3 tyg nad morze bo ich mały nan stop chory..już nawet astmę podejrzewająI jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...