• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam kobietki co można podać prawie 6 miesięcznemu maluchowi jak go dopiero bierze jakieś przeziębienie troszkę pokasłuje i kicha ale bez wydzieliny? Można jakąś witC i czy jest specjalna dla niemowląt?

ja stosuje Cebion (wit c):):)):)
tylko ostatnio zauwazylam ze mozna go podawac tylko do 3 miesiecy od otwarcia... a u nas juz minely......:(

Wszystkiego Najlepszego dla Agatki:):):):):)

Kopciuszku bardzo wspolczuje!:(
ja ostatnio tez myslalam ze to juz sie zaczyna ale uspokoila sie na szczescie a w koncu patrys i julka to tylko 1 dzien roznicy!
niestety 23 tydzien sie zaczyna i sama czekam w obawach bo do tej pory wszystko szlo jak w zegarku no ale moze dziecko mnie zaskoczy tak jak i dzis bo to byla kolejna noc bez ani jednej pobudki!
norma;lnie czuje sie wspaniale:):):)
3mam kciuki oby jednak wczorajsza sytuacja byla jednorazowa:)

Dzis tez jest jakis niespokojny ale nie jest jeszcze tak zle;-)mam nadzieje ze mu jednak przejdzie:tak:

AGATKO STO LAT!!!

w dodadtku macica i jajniki tak mnie ostatnio napier,,,,,,,,,,,, ze szok!!!!! chyba musze do mojej gin sie wybrac... i brzuch mam jakby spuchniety... :0

Też mam ostatnio jakieś podejrzane bóle tych okolic i w dodatku nieregularne @ oraz krwawienia (plamienia) w trakcie cyklu. Muszę się dziś zapisać do gin, tylko pewno termin będę mieć na za około 3 tygodnie, on ma strasznie dużo pacjentek, ale jest naprawdę dobry. Może któraś z Was miała coś podobnego???

Dziewczyny Alek od paru dni ma zatwardzenie :-( Pić mi szkrab nie chce ;/ i nie wiem, co z tym fantem zrobić. Nowości mu nie daję :no: tylko to co zawsze...

luuuzna a próbowałaś z probiotykiem? Ja w takich sytuacjach dodaję do mleczka 1 kapsułkę (tzn. otwieram kapsułkę i wsypuję proszek). Teraz mam Diclofor, ale każdy, który można podawać niemowlętom może być. Jak Julka była mniejsza i jeszcze nie miała urozmaiconej diety tylko mleko piła to też zdarzały nam się zaparcia i pediatra poradziła mi ten probiotyk i działa, bo to "dobre bakterie są", które działają w jelitkach. Na początku dawałam codziennie 1 kapsułkę, a teraz to dwa razy w tygodniu, bo ona też nie chce pić i ma twarde eee.

Wszystkiego Najlepszego dla Agatki z okazji pięciu miesięcy!!

Dołączamy się do życzeń :-)

Kopciuszku bardzo wspolczuje!:(
ja ostatnio tez myslalam ze to juz sie zaczyna ale uspokoila sie na szczescie a w koncu patrys i julka to tylko 1 dzien roznicy!
niestety 23 tydzien sie zaczyna i sama czekam w obawach bo do tej pory wszystko szlo jak w zegarku no ale moze dziecko mnie zaskoczy tak jak i dzis bo to byla kolejna noc bez ani jednej pobudki!
norma;lnie czuje sie wspaniale:):):)
3mam kciuki oby jednak wczorajsza sytuacja byla jednorazowa:)

A kiedy są te skoki, macie jakąś rozpiskę? Możecie podrzucić?

Ja wczoraj na dzień matki spakowałam moją mysię i razem z mamą pojechałyśmy do jej mamy- czyli mojej babci, a tam mieszka z nią jeszcze jej mama, która ma 97 lat. I tak zrobiłyśmy parę zdjęć z okazji dnia matki z 5 generacjami.
Tzn. moja mała- ja(mama) - babcia - prababcia - praprababcia. :-)

Ale super!!! To będzie mieć mała świetną pamiątkę - fotkę :-)

Czesc dziewczynki.

Jaki dzis koszmarny dzien.Pada i zimno...wrrr
Mala dzis byla od rana marudna i poplakiwala az w koncu teraz zasnela...
Ja zaraz znikam nas pakowac bo w piatek w koncu lecimy do Polski:-)Strasznie sie ciesze!!!
MIłego pobytu w Pl ...obyście mieli lepszą pogodę niż my :tak::tak::tak:

Agatka! Wszystkiego naj najlepszego :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry