reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki :-)
Dziękuję że o mnie myślicie :happy2:
U nas remont trwa i co i rusz wychodzą nowe problemy...np. M musiał zrobić nowe wejście ze strychu na dach bo po tych deszczach zalało strych i u nas w przedpokoju zaczął przeciekać sufit i zrobiła się plama (dobrze że jeszcze nie pomalowany) i M musiał to zabezpieczyć, do tego wczoraj wymieniali nam licznik wody i tak coś zrobili że rury się zapchały i nie mieliśmy wody...ech zawsze coś...dlatego remont się przeciąga! :baffled:
Żeby tego było mało to zaatakowały mnie hemoroidy :wściekła/y: i od wczoraj nie mogę siedzieć a chodzę jak babcia 90-letnia! byłam w aptece i dała mi jakąś maść ale w środę mam wizytę u gina to muszę jej o tym powiedzieć!
Dobrze chociaż że Karolek daje znać o sobie :-)

reklama
witam sie :)
dziewczynki chcialam pochwalic sie zakupem w lumpku teściowa zakupiła wnukowi - mamy przelom w komunikacji :p
330752o.jpg

2ni6t6r.jpg

15dbcwx.jpg

13zrct5.jpg

2wlsv2s.jpg

11s06iu.jpg

1qid5i.jpg

i powiem Wam fajnie sie spędziło z nią czas pierwszy ran!

Kinga będę brać anty żeby torbiele się uspokoiły... no ale najpierw ta obiecana przez doktora seria badań... brrr.

Paula współczuje... też je miałam w ciązy i nic mi nie pomagało.. ani czopki ani maści nic!!

Tusiu no to ci życzę z całego serduszka córeczki! Odczaruj BB bo ostatnio się same faceciki rodzą:) Może kiedyś i ja się doczekam kiteczek i kolczyczków:):):)

Kiki widziałam widziałam.... bosska jest. Już ci pisałam że bym ją wycałowała do czerwoności:):) hi hi hi.
Dobra zmykam do kuchni bo mi się pierogi rozgotują:)

Pajkaa super ciuszki ! Ja jestem na etapie różu ;) Fantastyczny ten śpiworek, też na taki poluję w lumpku. W sklepach widziałam takie za 60zł i wzywż. Ost. miałam szczęście i kupiłam kilka zupełnie nowych ciuszków z metką.

A zgodnie z tematem wątku:tak: : Planowałam płeć i dostałam to co chciałam :-D

Super było na dworzu:happy2:Alanek pospał cyca zaliczył i pochodziliśmy sobie tu i tam a Dominiś hehe ten mój mały wariat wyszalał się :-)
witam sie :)
dziewczynki chcialam pochwalic sie zakupem w lumpku teściowa zakupiła wnukowi - mamy przelom w komunikacji :p

i powiem Wam fajnie sie spędziło z nią czas pierwszy ran!
śliczne ciuszki:-)
moja dercia;-):tak::-)
jaka duuuża pannica i już 9 miesięcy WOW:-)ślicznotka:-)mmm ta karnacja....
patrysiu witaj..jak dzieciaczki?u nas pogoda dosc cieplo ale bez slonka..
dzieciaczki dobrze:-)pogoda super ale jakby na deszcz się zbierało hmmm...:eek:

Ciekawe jak tam nasze nowe mamuśki?! :-) Czekamy na fotki synków! :tak: Buziaczki dla Was :*
Właśnie sobie uświadomiłam że teraz moja kolej :szok::szok::szok:

Marcelkowa mamo
bardzo się cieszę że się odezwałaś, bo martwiłam się o Ciebie :tak: Gratuluję synka :-) najważniejsze że zdrowo się rozwija :tak:

Sylwia cieszę się że synek zdrowy i serduszko ok i że wszystko dobrze :-)

Tusia cieszę się że po wizycie wszystko ok i jesteś spokojniejsza :tak: najważniejsze że z dzidzią wszystko ok :-) a jaka płeć to już sprawa drugorzędna :tak: jednak ciekawość zżera ;-):-)

Mama Sówka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-) zdjęcia śliczne, bardzo fajna z Was rodzinka :tak: dobrze że Bartuś zdrowy i ładnie przybiera :tak:

Bershka Kubulek jak zwykle uroczy :-) fajnie Wam na tej działeczce :-) cieszę sie że u Was wszystko dobrze i trzymam kciuki za szybkie wyjście z JP :tak:

Patrysiu fajnie że sobie milutko czas spędzacie na dworku :-) i że Alanek zdrowo rośnie :tak:

Pyszczku super że już masz gotową pracę jeszcze tylko obrona i wakacje! :tak: masz już wyznaczony termin obrony?

Kinga rany dobrze że Wam nic się nie stało! :eek: dzięki Bogu! aż strach pomyśleć co by było gdyby...ale na szczęście nic Wam nie jest! autko naprawicie i będzie ok :tak:

Pajkaa ja o tych badaniach męża do porodu rodzinnego pierwsze słyszę :eek: :confused:

Ryba super że po wizycie wszystko ok i synek zdrowo rośnie :-)

Joanna a co u Ciebie? kiedy wizyta na USG? wszystkie tu chyba czekamy na jakąś dziewczynkę ;-) ale jak będzie chłopiec to też super będzie :tak:

Dzastina to dobrze że już jesteście w domku :tak: i że Was nie zalało!
p.s. postaram się zrobić i wstawić jakąś fotkę ;-)

Dzastina, Kinga oby ta kuracja anty tabletkowa Wam pomogła...trzymam kciuki!!!:tak:

Kiki wszystkiego najlepszego dla Derci z okazji 9-miesięcznicy :-) zdjęcia super królewna jest przeurocza :tak::-)

Czarodziejko jak chłopcy? zdrowi?

Gosia jak dzieciaczki?

Royanna jak po chrzcinach? bo to dzisiaj prawda? czekamy na fotki :happy2:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i przesyłam buziaczki :happy2:

reklama
Witam...po przerwie...ale teraz urwanie glowy....same egzminy..ktos je musi ulozyc i sprawdzic.....
Usg za tydzien....mam nadzieje ze potwierdzi dziewczynke bo juz jakos sie przyzwyczailam do tej mysli........zaraz poczytam i dowiem sie co tam u Was dobrego...pozdrawiam

Do góry