reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
U mnie super słoneczko co na dworek będzie trzeba iść:-)

Dzień dobry moje kochane babeczki..

Melduję posłusznie że już jesteśmy w domku. Wczoraj sie wprowadziliśmy:):):) Czarek jaki szczęśliwy że do domku wrócił, jak się cieszył i śmiał!!!! Oj co za widok:)

U mnie wsio ok. Dziś się będę rejestrować do ginka... zobaczymy czy torbiel pekł.. pewno tak bo mnie już nie boli. Porobie badania i powracam do tabletek anty...
to super:-)czekam na wieści od gina:tak:

wiecie co nie wiedziałam, ze 300m ziemi do koszenia może tak człowieka zmęczyć :szok::-D

ja to się w ogóle kosiarki nie chwytam:-p:-D
Ja po dzisiejszej wizycie ...:-) ginek podgladal serduszko bo ostatnio zle sie dzidziol pokazal mu :-D .. powiedzial ze wsiooo elegancko i zadowolony z badania USG :-) .. powiedział ze jajka widac i sikawke tez :-D:-D.. Najwazniejsze by dzidzia byla zdrowa :tak::-)
suuper ciesze sie ze wszystko dobrze:-)
No Bartuś też ładnie rośnie i pani doktor ostatnio na wizycie Go pochwaliła:happy2::happy2::happy2: my się już zastanawiamy nad przeniesieniem Bartusia do spacerówki, bo w gondoli się ledwo już mieści, ale przed chwilką sprawdzaliśmy i jeszcze troszkę za duża, ale jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i będzie akurat:-D:-D:-D
ja już od miesiąca śmigam w spacerówce;-)na płasko i heja:-)

EDIT:Co do chusteczek jeszcze to niespodobały mi się Huggisy(pampersy w sumie też beznadziejne bo nieźle mi przemaka ly w nocy jak Alanek spał na boczku)a dlaczego bo sa suchsze i rwią się jak mokry papier ;/dlatego tych akurat odradzam ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie z wami dziewczyny..
kinga dobrze ze wam sie nic nie stalo..naprawde szczescie w nieszczesciu..

dzastina super ze juz w domku..napewno czarus sie cieszyl ze jest w doku wszedzie dobrze a w domku najlepiej..taki maly a juz to wie..u mnie wszystko ok..wstawilam filmiki deryi to mozesz sobie zobaczyc..musisz cofnac sie o kilka stron..

beti i pati ciekawe jak nasze mamusie i ich male skarby..pozdrawiam

bereshko to zmeczylas sie przy koszeniu biedulko..ale jest piekna dzialka cos za cos co nie..jak moj kubulek slicznotek maly

paula co u ciebie?jak synus w brzuszku ..

royanno pyszczku gioesko jak dzieciaczki?

tusia ryba joanna sylwia jak brzuszki cos sami chlopcy tu ostatnio..postarajcie sie ktoras o dziewczynke..

okruszynko jak corcia ..
czarodziejko jak dzieciaczki,,moze jakies foteczki..

jarzebinka margarita agnieszka 12 i ania cos dawno nie zagladaly do nas co nie..ciekawe co u nich..jak ich pociechy..

mama sowka bartus to duzy chlopczyk..

pozdrawiam wszystkie ktore pominelam..

Hej

Dzastina a ty czemu tabl anty zaczynasz znowu brac? Ja też bede brała ale tylko miesiąc może dwa...
Kiki no czas leci widzisz mała już 9mies :)

U nas dziś pogodnie
zaraz chce wyjsc z synem na dwor
Pozdrawiam was

Super wątek:) Najważniejsze, że pisany doświadczeniem a nie tylko teorią.
Jestem pełna zapału po tym co tu przeczytałam i za przykładem Indygo spróbujemy tak aby zwiększyć szansę na dziewczynkę. Marzy mi się bardzo córcia.
Mam wspaniałego synka, u męża w rodzinie sami chłopcy i on twierdzi że jak dziewczynka to raczej nie z nim ale wierzę że się uda (tak na przekór):)

Wszystkim starającym się życzę powodzenia:)

moja dercia;-):tak::-)

Załączniki

• SDC11489.jpg
    SDC11489.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 54
  • SDC11497.jpg
    SDC11497.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 66
  • SDC11483.jpg
    SDC11483.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 53
  • SDC11520.jpg
    SDC11520.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 50
Nie dziewczynki moje kochane dzidziolek sie pokazał i to
bardzo ładnie rozłozone były nózki.
a chodzi mi o to,ze ginka mnie wkurzyła bo w 13tyg.była pewna
chłopca a teraz ja popatrzyłam na nia a ona na mnie i zrobiła
głupia mine,ze nie wie,ze malutkie itp.itd...głupia czy co?

Dercia I Kubulek -ślicznotki nasze.:tak:
Paula co u ciebie juz po romoncie?
Sylwia-GRATULUJE syneczka :tak:
Joanna co u ciebie wiesz juz kto u ciebie mieszka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziołszki
u nas szarawo choc ma być 21 stopni....ciekawe...

Wow Kiki jak Dercia juz duża...Boziuniu ten czas tak leci!!!!

Tusia- błędy sie zdarzają i wcale nie bedę zaskoczona jak sie okaże ze jednak córa!!!! czego zreszta ci zycze!!!

Ostatnia edycja:
Do góry