reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

kusisz Vanilka- bo to dobry pomysl...moja Klaudia uwielbiala byc bujana w wozku...sztabu ludzi do zmiany potrzebowalam..Teraz postanowilam albo nie bede przyzwyczajac do bujania..(tak tez latwo wozek wykonczyc-hahaha jak ja ;P albo kupie to...bo tu juz w Uk sami z M wiec trzeba sobie jakos radzic...

reklama
Ja tez mowilam ,ze nie bede bujac przy pierwszym .
Ale niestety maly mial kolki wiec ciezko takie dziecko nie bujac :confused:
poza tym dzieci tak lubia bujanie ,ze czemu kurde mam tego mu nie dostarczac :happy2:
Dlatego wiec postanowilam kupic bujaweczke zeby mnie odciazyla czasem jak np.trzeba ugotowac obiadosa ...
brakowalo mi czegos takiego przy pierwszym ,a ze tutaj mamy troszke lepiej bo wiadomo tansze to wszystko jak w PL wiec kupilam :tak:

dziewczyny, zróbmy forumową listę zakupów, komu huśtawkę, komu kołyskę i będziemy się promiennie do Vanilki uśmiechać, co by jej czas szybciej płynął:-)

Vanilka super jest ta huśtawka - bujaczek, jakbym miała fundusze to pewnie bym na takie coś warowała, jednak chwilowo pozostanę przy zwykłym leżaczku, ale może teście albo mama się skuszą na kupno, trzeba powiercić dziurę w brzuchu;p

vanilka gratuluje zakupu. Super hustawka.
Ja bym chciala i lezaczek i hustawke. Lezaczek mozna z miejsca w miejsce przenosc. Mialam z corcią pozyczony od kolezanki i super sie spisal. Mam duzy dom wiec nawet idąc sie kąpac bralam lezaczek a w nim malą ale taka hustawka tez jest super. Oj wszystko bym chciala :-D

Ja też przy pierwszym nie miałam bujawki, ale za to przy kolkach bujałam w leżaku i w foteliku (łatwiej odchodziły gazy :)

Teraz mam i bujawkę i dwa leżaki do wyboru, i skoczka - wszystko darowane od siostry :D Pewnie będę korzystać a co....:p

Dzisiaj zakupiłam komplet pościeli z mamo-tato :D i falbanę pod materac :D Na wymianę mam po małym z drewexu 3 komplety w bardzo dobrym stanie (aczkolwiek pod chłopca :p) i mi raczej wystarczy.

A i fotelik też już mam (no jeszcze w UK :p) siostra znalazła na "ichniejszych" car-bud-ach czy jak to się zwie fotelik maxi cosi city w idealnym stanie za ...7 funtów... szkoda, że nie ma bazy do tego za za tą kasę nie będę wybrzydzać :D

reklama
ewelad moja znajoma tak chwaliła, z racji tego ze okazało się że nie damy rady się przeprowadzić przed porodem i wtedy taki kosz się u nas sprawdzi
vanilka masz taki sam???? W UK to chyba większość młodych mam kupuje taki kosz
tweenie dobry pomysł z tymi kosmetykami

Mam nadzieję, że gość od kosza się odezwie bo piszę maila z prośbą o kontakt a tu cisza, a ja już bym wpłaciła kasę i niech koszyk leci do mnie. To dopiero początek moich zakupów, ale muszę się wziąć za to poważnie - tweenie mnie mobilizuje

Do góry