reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Poddalam sie :( napisalyscie dzis jakies 20 stron !!! peklam po 10

Kajkapol
ja pytalam mojego lekarza o pepowine na ostatniej wizycie bo u znajomych czesto zdazaly sie dzieciaki oplatane albo z wezlem prawdziym , powiedzial mi ze potrzebny jest dopler, ale pokazal mi tez odcinek szyjny kregosupa ze nie widac wokol niego pepowiny i wlaczyl przeplywy krwii byla tylko krew malego nie wiem jak on to rozpoznaje ale chodzilo o kolory czerwony i niebieski.

Lena moj gin zrobil mi to samo 4 ni przed terminem 22 mialam wizyte badal mnie powiedzialam mu ze kiepska reklama bo boli jak cholera, kazal mi sie zglosic 24 do szpitala ale urodzialm 23 :). Na obchodzie 24 smial sie ze tak narzekalam. Przy sciaganiu szwow powiedzial ze odkleil czop, jesli ciaza jest dojrzala porod nastapi w ciagu 24 godzin a jak nie to w ciagu 2 tygodni :))

Jesli chodzi o ciaze przenoszone to gin wlasnie jest zdania ze woli wywolac przed czasem niz czekac na po, jak dziecko zrobi smolke a pepowina przy porodzie sie uszkodzi to zakazenie gotowe, u niego takie dmuchanie na zimno

Jak obstawiacie urodza nam sie jutro jakies dzieciaczki ??
Kurde chodzę właśnie co chwilę do WC i sprawdzam czy nie ma nic na wkładce ale cisza....

reklama
Koriander GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez pytalam sie lekarzowi na temat pepowiny...mowil mi ze mala w kazdej chwili moze sie nia okrecic, czyli w jednej chwili jest ok a pozniej moze byc zaplatana...

Wiecie co ja jestem w szoku:szok::szok:
Rozumiem gosiagro i dziewczyny z terminem na początek czerwca, ale lena i ewela gdzie wam się tak śpieszy?? Przecież jeszcze z tydzień - dwa by wam się przydały;-) Wiem że już strasznie ciężko się doczekać, ale jeszcze chwilka....

No wlasnie chciałam o to samo zapytać.
Mnie strasznie boli już 3 wieczór pod piersami. Wiem, ze to nie te skurcze, bo to nie podbrzusze, ale co to może być?
Tak na poziomie żeber i pomiędzy. Dzisiaj już specjalnie nie jadlam dużo, żeby wykluczyć żołądek.
a to nie dzieciatko Cie bombarduje nozkami?

fajna dzis atmosfera na forum:-)
tyle pozytywnej energii

zdec, moze poprzez Twoje doswiadczenia widzisz to inaczej
ja tez trzymam kciuki zeby Jasiek posiedzial co najmniej do konca tego tygodnia, zeby ciaza byla donoszona i on nie byl wczesniakiem
ale cholera boli nawet po kapieli

Ostatnia edycja:
zdec- zgadzam się z Tobą w 100%, ja też bym jeszcze nie panikowała, bo mam sporo czasu, gdyby nie te męczące skurcze, bo tak naprawdę wtedy już sama nie wiem, czy to już czy jeszcze nie, a jeszcze do tego mam spore rozwarcie, ale jak widać z tym tez można długo pochodzić :)

reklama
Do góry