reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
a ja z samego rana kupiłam nakładkę na przewijak Dino mata duża :tak:
Teraz M już nie wymiga się od sklepania przewijaka, bo do niczego innego ta mata nie będzie pasowała :-D
Dziś wieczorem już przyjdzie do mnie :happy2:

tweenie jak się jest ekspertem to się często słyszy swoje "imię" :-)
fajna ta mata
vanilka kupiłam na allegro ale wysyłka jest z UK, u nas są w mothercare kosz kosztuje 240zł a bujak do niego 210zł
oczekiwanie fajny wózio, a bujawka no cóż cena wysoka
buterfly ja mam jeszcze kilka ubrań z metkami kupiłam je ale jeszcze w nich nie chodziłam, w ogóle mało rzeczy ciążowych kupiłam i śmigałam w swoich sprzed ciąży

Ja w końcu skontaktowałam się z gościem od tego kosza (znaczy napisałam mu smsa, powiedział, ze ma jakąś awarię kompa i odezwie się wieczorem). Zakupiłam też u niego takie butki. Dzisiaj może zamówię w końcu wózek

Załączniki

• butki.jpg
    butki.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 67
DZiewczyny tyle piszecie o tych huśtawkach ,że ja chyba też taki zakupię-dostałam dzisiaj kasę z zusu i M mówi,że mam wybrac cos dla małej -powiedzcie mi przydaje sie taka bujawka??
Już wyszperałam na allegro i mam 4 typy-w tym jeden ten co ma Vanilka :)Dziewczyny doradzcie którą wybrać:
FISHER PRICE HUSTAWKA AQUARIUM LEZACZEK POZYTYWKA (1048228836) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE P6030 HUSTAWKA PRECIOUS PLANET WYPAS (1056000388) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka leżaczek fisher price k6077 Rainforest (1041907228) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE J6978 HUSTAWKA PRZYTULNE GNIAZDKO (1055609230) - Aukcje internetowe Allegro

Możecie się śmiać,ale moim pierwszym zakupem w oczekiwaniu na maleństwo była pralka:) Pomyślałam sobie,że na pewno mi sie przyda( wiadomo ile prania ma młoda mama,prawda). wyglądała mniej więcej tak Pralka HOTPOINT ARISTON AWM 129 (EU) , no a reszta to standart- wanienka, ciuszki i "katarek"

reklama
Do góry