reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Wiecie co.... polasilam sie dzis w Inter Marche na pampersy nbo znow promocja byla...... Pampersy Activ baby 62szt z husteczkami pampersa po 44.88... ale nie bylo juz 4... wszystko tak przebrane ze brak slow same 2 i 3.... wiec kupilam 4+, ale nawet roznicy zbytnio w nich nie widac......

a ten plaszczyk co ostatnio pokazywalam i co wiekszosci podobal sie ten 1szy jest juz wystaiony... ale wiecie c o ? ja licytowac sie nie umiem... i dogadalm sie ze kupie poza allegro ale babeczka ma tylko czarny i brazowy z tego rozmiaru bo poki co towaru nie ma....
jak myslicie brac czarny???

kurcze jula zrobila kupala.. przebieram ja i widze ogromniasta zielona kupe ale kolor takiej zgnitej zieleni! nie wiem od czego nic takiego nie jadla by mogla byc zielona....

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane Dzieciaczki , w dniu Waszego Święta wszystkiego co najlepsze!!!!!

Alunia i Franuś !!! 100 latek

Współczuję Dziewczynki powrotów do pracy...to chyba boli........mnie też to czeka ale gdzieś we wrześniu najwcześniej,jak mi Mamunia do Juliuszka przyleci:)

no ja dziś też zaliczyłam parę godzinek w pracy Alanek był ze mną ja sprzątałam biuro i bar a on siedział i się bawił był tez ze mną mój mąz bo my tu mieszkamy i pracujemy w tym samym miejscu i troszkę zabawił alanka
wcale mi się nie uśmiechało już do pracy iść ale to już którys raz jak szef mnie prosił i jak do tej pory zawsze odmawiałam no ale w końcu w sierpniu kończy mi się macierzyńskie i coś trzeba zacząc robić żeby troszkę kaski wpadło

Powroty do pracy ?... no tak ja to zebym powrocila musze najpierw znalezc no ale i tak z Igorem niema kto zostac wiec się niewybieram poki co naszczescie:-) i na pecha zawsze to kasa...:confused:

Daffi a jaki plaszczyk ?

Witajcie;)
ja tylko na chwilke bo moje dziecko od 2 dni mnie terroryzuje:szok::szok::szok: nie chce leżeć, ciągle by tylko na rękach chciał,a jak znikam na minutkę dosłownie to taki płacz i krzyk, że aż serce zamiera we mne, no jakby mu się krzywda jakaś działa! a do tego chyba cos zaczyna się w buzi dziać, bo z większym zapałem wkłada wszystko do ust, a i śliny jest coraz więcej, tylko dziąsełka nie są rozpulchnione więc sama już nie wiem..
ja równiez wszystkim naszym najkochańszym dzieciaczkom życzę wszystkiego najlepszego, zdrówka, radości i uśmiechu na twarzy :) oraz naszym dzisiejszym solenizantom przesyłam moc buziaków :*

reklama
ja również współczuję dziewczyną, które muszą wracać do pracy, ja jak narazie zostaje w domu ze synkiem, napewno za jakiś czas też zacznę szukac pracy, ale jeszcze mam ten komfort ze moge spędzać z Filipkiem cały czas ( choć dzsiaj z chęcią uciekłabym z domu, taka poirytowana byłam, nawet siusiu nie mogłam iśc bo lament):-D

Do góry