reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, maggy na 100 % będziecie następne ja to czuję a z Wisienką mi się sprawdziło

kurcze jestem w szoku bo się przecież na brak owulacji leczyłam

Sol ja nie mam pojęcia bo ja @ nie miałam juz nie wiadomo kiedy - według testów owu które myślałam ze są do bani - miałąm owulkę ok 3 maja ale to by wychodził 6 tydzien wiec odpada bo tydzien temu gin nie widział wiec moze teraz 5 :confused: jak myślicie w 4 juz coś widać ??

reklama
SORBUS- Bibinka,Ewcia3004,Marylka,SZczesliwa i Iwonka2b- bardzo mocno gratuluja!!!!!!!!!!!!

SOL- dobra juz nie placze,wycieram gile i za kilka dni biore sie do roboty-walniemy sobie trojkąt-ja ,Tom i Clo:-D:-D:-D:-D:-D:-D

serdecznie dziękuję Wam wszystkim tylko ciągle w to nie wierzę - rany julek

Czy to możliwe ze w 4 TC nie widać nic jeszcze albo w 5 TC ?? Dlaczego mój gin powiedział ze nie mam owulki tzn pęcherzyków czy możliwe ze przez ciąże ??

SORBUS- teraz bedziesz miala mnóstwo watpliwości i pytan:tak:ale najwazniejsze jest t c widzimy;-)a widzimy II KRECHY!!!!!!!!!!!!! i to zeby ta ciazowa byla mega wyrazniejsza od testowej to szok-jeszcze sie okaze ze masz blizniaki:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:nie no zartuje.
i mozliwe jest zeby w 4 czy 5 t.c. ginek nic nie widzial-nieraz w 7 nie widac....

IWONKA2B-bardzo prosze:))))

Ostatnia edycja:
mama bóle podbrzusza miałam ok 10 maja czyli wizyta byłaby 2,5 tyg. od zagnieżdzenia ale jak sie dodaje 2 to 4,5 niby tak ?? to teraz wychodzi niecałe 6

Lorelain cudne -dzięki

jeszcze raz wszystkim dziękuję

reklama
sorbuś - jak napisała mama - czasami nie widać a gin mogła nic nie widzieć bo mogło być już kilka dni po owulce wtedy nie zobaczy czy owu była ale jeszcze za mała kruszynka żeby ją usg zobaczyło :tak: Idź za tydzień, dwa na usg zobaczyć :tak: Zależy od gina i sprzętu :tak: Ja mam gina z dobrym sprzętem to w 5tyg i 5 dniu widziałam już bijące serduszko :-D W obu ciążach :-D A jedna koleżanka musiała czekać do 8 tygodnia żeby zobaczyć bo miała dziwnie uformowaną macicę a maleństwo się schowało tak że było widać że ciąża jest ale nic w środku :-p Nerwicy się nabawiła i poszła na lepsze usg i zobaczyła... bliźniaki :-D Nie ma to jak się parami w chowanego bawić :-D

Zaraz muszę Karolę przebrać, zakropić jej uszko a potem dać antybiotyk - czekam tylko aż bułkę zje pieronica :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry