reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Słyszałyście cos o wózku Bolder ecoline. Osttanio na niego natrafiłam na allegro i bardzo mi się spodobał. Co o nim myslicie?

Niestety nie mogę dodać linka, ehhh. Tzn chyba po prostu nie potrafię. Dlaczego nie może być po prostu kopiuj wklej:wściekła/y:

reklama
A ja dokonalam dzisiaj decyzji, juz mialam dosyc. Wybor padl na MUTSY SLIDER teraz tylko pozostaje mi czekac 3 tygodnie:):)

Załączniki

• 1359-2383.jpg
    1359-2383.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 66
Słyszałyście cos o wózku Bolder ecoline. Osttanio na niego natrafiłam na allegro i bardzo mi się spodobał. Co o nim myslicie?

Niestety nie mogę dodać linka, ehhh. Tzn chyba po prostu nie potrafię. Dlaczego nie może być po prostu kopiuj wklej:wściekła/y:

fajny ten wozeczek. ja to sie chyba nigdy nie zdecyduje.nie myslalam ze wybor wozka jest taki ciezki.

martitka-26 super ten wozeczek tylko jak dla mnie zbyt drogi niestety- fajnie ze juz masz to z glowy:)))))))))

heheh no tak... prawdziwa kobieta co wybiera między buzzem , transporterem a skatem :-) ale gratuluje wyboru!
;-)

Quinny buzz nie mial koszyka, peg perego mi odradzono a Transportera nie bylo w sklepie a ja musze pomacac;-)

Kasiaa181- No cena rzeczywiscie niezbyt zachecajaca,ale u nas kazdy chcial sie dolozyc do wozka i w sumie prawie nic nas nie kosztowal:-):-)

Martitka, a kupiłas z fotelikiem czy bez? właśnie chciałam Wam powiedzieć , że na allegro jest świetna promocja! kupiłam fotelik maxi cosi cabrio fix plus pokrowiec gratis (wart 125 zł) za 439 zł, niespotykanie niska cena, ale fotelik w pełni sprawny, nie powystawowy z gwarancją, dowodem zakupu.
Tylko jeden minus , jest tylko kolor bubble dream, ale dla dziewczynek w sam raz! jak w wyszukiwarke allegro wpiszecie cabrio fix bubble, to wyskoczy parę , znajdziecie po cenie.

ps. przesyłka gratis, więc jak macie do kupienia właśnie cabrio fixa to polecam!

Alaa - oglądnełam go i w sumie całkiem niezły. Dobzre, ze ma duże, pompowane koła, a spacerówkę można montować w dwóch kierunkach. Niestety nie widziałam go na żywo i nie słyszałam o nim opinii, ale jak ci się podoba...?
A ile waży, bo w tym linku podanym przez tweenie nie znalazłam?

o już doczytałam - waga też całkiem atrakcyjna...

Co do linka to normalnie go wklejasz w treść posta, bez problemu. :-)

Ostatnia edycja:
Martitka, a kupiłas z fotelikiem czy bez? właśnie chciałam Wam powiedzieć , że na allegro jest świetna promocja! kupiłam fotelik maxi cosi cabrio fix plus pokrowiec gratis (wart 125 zł) za 439 zł, niespotykanie niska cena, ale fotelik w pełni sprawny, nie powystawowy z gwarancją, dowodem zakupu.
Tylko jeden minus , jest tylko kolor bubble dream, ale dla dziewczynek w sam raz! jak w wyszukiwarke allegro wpiszecie cabrio fix bubble, to wyskoczy parę , znajdziecie po cenie.

ps. przesyłka gratis, więc jak macie do kupienia właśnie cabrio fixa to polecam!

Rzeczywiscie swietna promocja, ja mam mutsy traveller ze wzgledu na 30% znizke na calosci wozka.

reklama
tweenie dzięki za linka :)Niestety mam słabego neta i czasem najzwyklejsze funkcje mi nie działają. Ale do rzeczy, dzisiaj byłam w świecie dziecka, żeby sobie poogladać wózeczki i niestety się bardzo zawiodłam. Bo większości moich typów nie było. Był za to x- lander XA i bardzo nam się z M. podobał. Black_Opal pisała na tym wątku, że nie ma amortyzacji. Zastanawiam się jak to jest w rzeczywistości z ta amortyzacją, czy faktycznie bez niej ani rusz i jak to odczuwa dziecko. Bo zastanawiałam się nad tym bolderem i jedo i chyba one tez nie mają amotyzacji. Więc już sama nie wiem. Musze pojechać do sklepu gdzie mają większy wybór.

Do góry