reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH,ASIUASIU,BUNIA- cześć slonka;-)dzieki dziewczyny-licze,ze w wiekszości zrobimy to w ten weekend:tak:

mam nadzieje,ze wszystkie macie takie slonko bo u nas jest go baaaaaaaaardzo duzo!!!

reklama
Bunia obrączki śliczne:)
My mielismy takie zwykle ze sklepu:) No ale mi się bardzo podobają:) Ale wiecie co się potem okazało? Że moja starsza siostra rok wcześniej kupili identyczne:) I młodsza też tylko mlodsza mają białe złoto ne zewnątrz a my w środku:) bo jest trzy paski:)

Czytam was ale jakoś nei mam weny do pisania... Zaraz spadam do domku i na wieś:):)

relacja z remontu:-D:-D:-D:-D:
-kaloryfer jeden Tom zdjąl i wyszpachlowal tam sciane zeby rowno bylo jak sie kaloryfer zawiesi na nowo:tak:
-ja pomolowalam na bialo 1/4 salonu i p 2 godzinach mzna nakladac 2ga warstwe farby(nie malujemy calego od razu bo przy dzieciach t na bank by gdzies dotkneli mokrej farby)
-na obiad dzis zupa pmidorowa-gtowala sie w czasie kiedy malowalam;-)
-teraz Tom rozrabia klej i zaczyna przyklejac kamien na sciane:tak::-):-):-):-)

-dzieci na ogrodzie i jakos im zabawek wynioslam i tablice do malowania kredą i dają rade,slonko cudne ,wiec nam ladnie schnie-zaraz maluje druga warstwe na bialo:tak:

tyle u mnie-fotki beda wieczorkiem bo teraz nie ma warunkow...

mama o kurcze to nie próżnujecie - to czekamy na fotki - ale pewnie jutro obejrze bo dziś zaraz mykamy i wrócimy dopiero późnym wieczorem - małżyk się cieszy bo ma niepijącego kierowcę wreszcie :-p

bibinka
dzięki :tak:
marylka to się cieszę, że kciuki pomagają

bunia - bardzo mi się podobają te obrączki i błyszczące dużo ładniej wyglądają - wiem bo moja kumpela ma podobne i bardzo ładnie się prezentują :tak:

a teraz już spadam na piknik w miasteczku obok mamy - nich se dzieciaki moje ( córa i małżyk :-D) poużywają trochę na karuzelach ;-)

do jutra kochane

no dziewczynki- ja jak zwykle jak przeciąg, wpadam na chwilę, zrobię zamieszanie i uciekam ;-)

spadam kosić trawnik i żywopłot ścinać :-) bo słonko ładne, to trzeba wykorzystać. ewentualnie małżowi zostawię żywopłot (trochę się boję po rusztowaniu chodzić :-p ) a ja skoczę trawę i poganiam z piesem i kotami- oni bez siebie ganiać nie będą ;-) a na popołudnie mamy świetne plany!! koło 16 jedziemy do mojej ciotki na kawkę, a potem prosto od niej się z nimi zbieramy i jedziemy do WCK (Wodzisławskie Centrum Kultury) na pokaz taneczny :-D co roku jeździmy na te występy, bo moja mała kuzyneczka tańczy w zespole. a te występy to na zakończenie kolejnego roku działania zespołu MIRAŻ- może któraś słyszała, bo są znani w całej Europie. Emi zaczynała w BABY BALET, a teraz już jest starsza i tańczy w JUNIORACH i mają wprowadzone te harce z rurkami (mażoretki :-D ). te występy są cudowne- uwielbiam patrzeć jak tańczą, układy mają super, no i jak te mażoretki tańczą. jak byłam mała to chciałam się do nich zapisać, ale mi mama nie pozwoliła, bo stwierdziła, że jestem za gruba (no cóż, fakt- byłam pulpet) i tylko sobie wstydu narobię. do dziś to przeżywam :baffled:

więc dziewczynki bawcie się dzisiaj dobrze- na wsi, na plaży, na festynie, ewentualnie w swoim ogrodzie w chwili wytchnienia od remontu :-) śle wam dużo buziaków i słonka do tych, które go nie mają (ja też dłuuuuuuugo nie miałam). dziś już pewnie nie wpadnę, bo wrócimy późno :-D

miłego dnia kochane
i pamiętajcie o mnie i trzymaniu za mnie kciuków- już tylko 10 dni zostało do dnia prawdy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
obrączki piękne , mi też się podobało łączenie złota z białym , ale na dłuższą metę chyba do codziennego użytku bym nie wybrała,, kupiliśmy jedno kolorowe ale proste , U mnie pięknie świeci słonko i wybieramy się na działeczkę

reklama
Witam!

Sorbusiu i Wisieńko gratuluję dwóch kresek na teście!!!:-)

Życzę miłego dnia!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry