reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ja też lubię linie dla mam w H&M. to prawda, że mają atrakcyjne ceny w porównaniu z innymi sklepami z ubraniami dla mam w ciąży. narobiłaś mi ochoty i chyba sama się przejdę.
tylko tak się boję zapeszyć..
Ja też bałam się zapeszyć i dalej mam nadzieję, ze z ciążą będzie wszystko ok.Ja kupiłam te ciuchy przed wizytą u lekarza. A godzinę później oglądałam mojego Kruszka na ekranie:tak: Bądz dobrej myśli

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam jeszcze sporo bluzek ciązowych po poprzedniej ciązy z Alą wiec bluzek póki co nie bede kupować tylko spodnie musze bo tamte już do niczego i wyrzuciłam :)

no właśnie, spodnie tak schodziłam, że sie już do niczego nie nadawały, a z bluzkami tez u mnie problemu nie będzie, bo ja ostatnio lubię tuniki do legginsów, więc mam sporo rzeczy do biegania. teraz posłużą jako bluzeczki

A ja narazie nie planuję jakiś większych zakupów od stycznia byłam na diecie i udało mi się zgubić zbędne kilogramy.Dlatego mam sporo wiekszych ciuszków z poprzedniego lata.A pod koniec wakacji kupię sobie jeansy ciążowe.
Nie wiem jak tu u was wygląda ale ja w poprzedniej ciązy jak byłam bardzo podobały mi się spódnice jeansowe na szelkach no i kupiłam dałam za nią sporo i niestety może z dwa razy założyłam bo te szelki ogrniczały mi swobodę ruchów i jakos ogólnie źle się w niej czułam.

witam ale sie rozpisalyscie

Ja dzis ide do gina. nie moge sie juz doczekac.

Co do ciuchów to ja latalam przed w leginsach tunikach a teraz zostaje przy tym samym. Leginsy sa rozciagliwe w razie czego wiekszy rozmiar, a na lato krotkie spodenki, dresy mam. Na zimniejsze dni jak juz brzuch bedzie widac to mam ciazowe spodnie i swetry nawet nie znoszone bo we wczesniejszych ciazach lazilam w nich tylko na wyjscia w domku dresy.

ja w poprzedniej ciąży kupiłam jeansy i jeansowe rybaki, do tego miałam kilka spódnic na gumce i legginsy, to mi wystarczyło. teraz będzie gorzej, bo ciąża w zimie i nie da się już tak z gołym tyłkiem, tylko ciekawe w co go tym razem wbiję
Akunia powodzenia na wizycie! i 3mamy kciuki

A ja narazie nie planuję jakiś większych zakupów od stycznia byłam na diecie i udało mi się zgubić zbędne kilogramy.Dlatego mam sporo wiekszych ciuszków z poprzedniego lata.A pod koniec wakacji kupię sobie jeansy ciążowe.
Nie wiem jak tu u was wygląda ale ja w poprzedniej ciązy jak byłam bardzo podobały mi się spódnice jeansowe na szelkach no i kupiłam dałam za nią sporo i niestety może z dwa razy założyłam bo te szelki ogrniczały mi swobodę ruchów i jakos ogólnie źle się w niej czułam.

Nie obraź się tym co napiszę, ale mi nigdy nie podobał się styl cięźarnego farmera:-D;-). A tak poważnie, to najwygodniej w domu chodziło mi się pod koniec ciąży w samym staniku i szortach. Mieszkam na poddaszu i wszystkie okna mam od wschodu. Mam niekończący się tropik od maja do października, bo dach cały czas nagrzany i nie ma kiedy ostygnąć:dry:.

A może czas pomyślec o założeniu wątku zakupowego dla mamy i dzidziusia?:tak:

Jeeezuu jaki upał!!! Nakupowalam na to moje nieszczesne gardlo herbatek imbirowo-miodowych, sok z cebuli wlasnie sie robi, no i szalwia juz zaparzona! Nie dam sie! A co! Wizyta u ginki dopiero 15 czerwca... Nie doczekam sie chyba... Jak tak dalej pojdzie to ja zeswiruje do porodu :) Boje sie wstawic suwaczek, co by nie zapeszyc... wstawie po wizycie chyba...
To bedzie dokladnie 6 tydzien od OM. Myslicie ze juz bedzie serduszko?

Akunia daj znac jak po wizycie! Trzymam kciuki!!!!

reklama
angelika to poczekamy sobie razem i postaramy się nie ześwirować, bo też mam wizytę 15. mam nadzieję, że wrócimy z wizyty rozpromienione:-)

Do góry