reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - wszystko będzie ok na wizycie i na rozmowie :-D Trzymam kciuki :tak: :-D

Witam się z przybyłymi :-D

A my o 10 wybyłyśmy do mojej babci i zostałyśmy u niej na obiadek :tak: Dawno nie widziałam babci tak szczęśliwej :-D Karola jest jej oczkiem w głowie :-D A jak wciągnęła gołąbka babcinej roboty to babcia się rozpłynęła :-D A potem powrót na piechotkę doprowadził do tego że przespała mi trzy godziny :szok: a ja z nią 2/3 tego czasu :-p Wstała o 18 - nie wiem jak ją uśpię wieczorem :-(

reklama
hej moje buziaki

lori,maranka ależ macie słodkie dzieciaczki!!! zjadłabym takie słodziaki

ja jakoś tak od południa strasznie małpowo się czuję brzuch raz boli jak na @, raz jajniki kłują. nie wiem co się dzieje- ciągle do wc biegam i sprawdzam czy @ już nie przyszła, bo jakieś mam wrażenie, że ze mnie leci (sorki za dosłowność). pozatym chce mi się spać, na żołądku mi jakoś ciężko i ślinię się ciągle baaaaardzo nie chcę żeby @ przylazła, ale jakoś tak się dziwnie czuję. za szybko chyba jest, żeby @ miała przyjść- w piątek wzięłam ostatnią lutkę, a @ bym się raczej nie spodziewała prędzej niż gdzieś tak po 4-5 dniach. po dupku przyszła po 4, ale nie bolał mnie brzuch przed ani nic- wcześniej bolał, ciągnął, cycolki bolały, ale po odstawieniu dupka wszystko przeszło, a teraz na odwrót- odstawiłam lutkę i dziwnie się dzieje. mam ogromną nadzieję, że jednak nie na @.

ech- czemu mnie to przeraża, że jednak @ by miała przyjść lada moment? co za paranoja

Agnieszko, wisienko bibinko mamo sol mloda bunia witajcie
u mnie stara bida jak to mówią wczoraj od 8 do 20 byłam na uczelni a dzis od rana u dziadka a potem na spacerku z moim jego bratem i jego dziewczyna i miesięcznym Patrykiem:-)
ogólnie to strasznie zmęczona jestem i cała puchne nie wiem chyba woda mi sie w organizmie zatrzymuję dziś pierścionków nie mogłam zdjąć a paski od sandałków mi się wżynały w stopy :-(

a co u Was???
bibinko dostałaś @
wisienko jak się czujesz
Agnieszko i jak zmieniłaś zdanie i jednak przyjeżdzasz do Polski czy jednak nie

Ostatnia edycja:
hej sol! fajnie,że wizyta się udała,nieźle pospałyście;).Karola będzie teraz brykać do późna

bunia witaj!mam nadzieję,że @ Cię nie nawiedzi!
iwonka nie.dziś 60-ty dzień...
aga to nie wchodzi w grę...

Ostatnia edycja:
bibinko a byłaś z tym problemem u gina?

byłam 2 tyg temu,kazała czekać cierpliwie.teraz w środę dzwoniłam po wyniki cytologii i powiedziałam,że @ nadal nie ma.ciągle każe czekać...ehhhh

zmykam Alę kąpać!MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ;)

Ostatnia edycja:
mama, sol, agnieszka witam , fajnie, ze już jesteście:-)
agnieszka jIdę na 8.10 Jak mi da zwolnienie to powiem, ale ja nie wiem czego się spodziewać. Jak mi da zaświadczenie do pracy to tez powiem bo u nas są takie rewelacyjne zebrania od 15 do 19 po pracy bez jedzenia 100km. od domu. Wtedy mamy rózne zwroty i gadzety i dzwiganie jest.:wściekła/y:
Sol to sobie pospałaś. Czyli wieczorek survival z Karolą:-D
mama co tam u ciebie, jak minął dzionek. U nas się ociepliło i było przyjemnie, nie za gorąco. Maciek juz wrócił i jestem spokojniejsza.
bibinko twoja @ to juz jakaś masakra. Jak długo gin ci kazał czekać na tą paskudę:szok:
bunia trzymam kciuki za fasolinkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. A slinotok to też objaw ciązy. HMMMMM ja mam przed mdłościami i przed małosolnymi i śledziem w śmietanie, jejejeju:-)
iwonka w tej chwili nie ciekawie po pobudce. Wisniowy mąz zrobił mi jakąś kawę zbożową, oszust(mlodam wiesz którą) i mysli, ze jest przebiegły . Ogólnie jednak nie najgorzej i czasem nie czuję, ze jestem w ciąży. Wieczór nadchodzi więc zaczyna mnie wzdymać i robię się baloniasta:-D

mama cześć siostra:-).nie ma za co dziękować:tak:.jak tam Domi???mam nadzieję,że jutro dostaniesz @,chyba ,że:cool2:...
BIBINKA- no @ ma czas do wtorku bo wtedy bedzie 28 d.cyklu a jak nie przyjdzie to zrobie test,moze jakis zablakany przezyl tyyyyle czasu,ale watpie a najgorsze,ze mam wysypany caly dekold czerwonymi krostkami-pewnie hormny "wychodza":dry::dry: no wlasnie a Ty dostalas @???? A Domi juz si-bierze leki i nie kaszle w nocy,w dzien zadko i na mokro a dzis spal od 20 do 9 rano!!!

SOL- hejka śpiochu;-)

reklama
bibinko Ty masz 60 dzień od zabiegu tak?? więc po zabiegu można nie miesiące 3 miesiące @ tak mi mówili w szpitalu że może do siebie dłużej macica dochodzić
ale zrób test to chociaż bedziesz wiedziec czy ona do siebie jeszcze dochodzi czy moze juz jest fasolka
wisienko to cwaniak jeden :-) ale chce dobrze ;-) wiem która mloda
fajnie że fasolka Ci nie dokucza

sol a Ty jak tam się czujesz?? widzę że senność bierze górę

mamo a może to pierwsza reakcja na słoneczko

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry