reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JAEWA- ja tez napisalam ze fotka i miejsce przepiekne!!! a jesli chdzi o 2dniowe @ to tez tak mam i to wynika -jak mi gin tlumaczyl - z tego ,ze mi sie cylke skrocily z 28 na 25 dniowe i przez t @ tez trwa krocej

Dziekuje ze mnie pocieszylas Mama bo juz myslalam ze ze mna cos nie tak:szok:
Ciesze sie ze fotka Ci sie podoba. Ta plaza ma ponoc najbielszy piasek na swiecie :tak:

Czy moge Wam potem jeszcze pokazac moje pare ulubionych miejsc z NZ? Moj jest zapalonym fotografem, robi fajne fotki. Wkleje potem pare o ile moge ;-)
Fajnie bylo tam mieszkac ale Australia tez jest ladna ;-)

Kochane ja bede powoli znikac.....Mamy wlasnie wieczor wiec ide dotrzymac towarzystwa mojemu i cos wymyslec na kolacje ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARAN,KAMA- witajcie;-)
ja tez ide poodkurzać-u nas taka pogoda,ze glowa peka-niskie cisnienie,spać sie chce.. [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a227.gif

JAEWA-PEWNIE ZE WKLEJEJ -POZWIEDZAMY TROCHE ŚWIATA!!!
[/FONT]

Ostatnia edycja:
witam się dzisiaj i ja

motylek co za wieści z samego ranka!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!
wisienka nie martw się. na pewno to wina spóźnionej owu, skoro testy tyle czasu niec nie pokazywały. trzymaj sie i niczym nie przejmuj- będzie dobrze!!!

a ja z każdą chwilą nabieram pewności, że i tym razem się nie udało. co prawda brzuch wczoraj bolał, dziś już nie, ale w nocy budziłam się i miałam mokro w gatkach. teraz też ciągle coś ze mnie leci i tylko patrzeć jak będzie innego koloru. ja już nadziei nie mam i kompletnie zrezygnowana jestem. widać nie jest mi dane być w ciąży...

przepraszam za smęcenie, ale komu innemu mogę się tak wygadać? płakać mi się chce, bulka w jelitach (to zawsze objaw na zbliżającą się @). do zadka wszystko jest. skoro z clo się nie udaje, to nigdy się już nie uda.
wiem, że póki nie ma @ jest nadzieja, ale ode mnie już ona odeszła. nie potrafię uwierzyć, że mogło się wkońcu udać. nie po takim czasie...

przepraszam...

Dzień Dobry...
Miłego dnia życzę***

Wisienka, kochana...trzymam z całych sił kciuki u rąk i stóp :-D trzeba wierzyć...będzie dobrze***

Bunia87,
kochana, a cóż to za smutki. Kochanie, nie wolno tracić nadziei, bo bez niej ciężko w życiu!!!! Trzeba walczyć! Masz prawo do "gorszego dnia", jak każda z Nas tutaj...ale za chwile trzeba podnieśc głowę wysoko, wypiąc pierś do przodu i powiedzieć sobie UDA SIĘ!!! i kropka...pozytywne myślenie to podstawa...dla nas w końcu zaświeci słoneczko...i zobaczysz...w najmniej oczekiwanym momencie...
Przytulam*** i główka do góry! Damy radę!

Ostatnia edycja:
BUNIA- wiem,ze ciezko Ci jest tyle czasu czekac na ciąże i wciąż mieć nadzieje i walczyc-wierz,mi ze ja tez swoje przeszlam ,zeby miec dzieci i przezylam 1 strate...Sol tez walczyla-6 poronien i wkncu ma Karole a teraz kolejna dzidzia w drodze-Tobie tez sie uda-tylko niestety nie napisze Ci kiedy...trzeba byc cierpliwym chc to bardzo trudne i dzialac na luzie i pewnego dnia zobaczysz upragnine 2 kreski i fasolke na usg-zycze Ci tego z calego serca....

podaje czekoladke na poprawe humoru i husteczki-prsze wytrzec gile i pisac tu z nami a jutro bedzie test i sie okaze:tak:

zaraz przyjdzie Marylka to Cie przytuli do piersi i zobaczysz-bedzie Ci lepiej!!

Wtajcie dziewczyny.

Motylku gratuluje serdecznie:-)
Wiesienko kochana trzymaj się,idz do innego ginekologa,akie dziwne e cykle mialas ostatnio ze moze faktycznie owulka sie przesunela a w 5 tyg to faktycznie nie widac zarodka,oby wszystko dobrze sie skonczyło,ale mi sie przykro zrobiło,Wisienko jestem z Toba!!!!!

dziewczyny w przyszłym tyg bede zaglądac częsciej,jesczze ten tydzien będzie zwariowany,a w piątek mam rozmowe kwalifikacyjna ze stażu więc teraz będe się uczyc,ale później juz bede z wami:tak:

Dzien dobry:-)
Dziewczyny nie dam rady nadrobic:-(
Wczoraj jakos poszlo, tyle stresu a obiad sie udal..
W trakcie gotowania wywalilo korki i potem byla awaria piecow. Myslelismy ze mamy pozamiatane...
Obiad na 30 osob a tu miesia nie ma gdzie zrobic...
Ale udalo sie naprawic...

Okresu nadal brak, juz chodze cały czas z "pampersem" awaryjnie:zawstydzona/y:

A co u Was??
Jakies testowanko pomyslne bylo??
Co sie dzialo przez te dwa dni??

reklama
EWELINKA- cześć:)) a u Ciebie widze niedlugo rocznica slubu [FONT=&quot]
n025.gif
[/FONT]

Cześć ***:-)
Kolejna miesięcznica, ale jeszcze kilka dni...w kwietniu obchodziliśmy pełną 7 rocznicę, a miesięcznice jakoś takoś mniej obchodzimy...:zawstydzona/y:

MOTYLEK,
dopiero doczytałam - GRATULUJĘ!!! Ależ się cieszę...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry