reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam wszystkie nowe Lutowki. Nawet nie bede wymieniac, bo I tak cos pewnie pokrece;) tyle was tutaj od wczoraj przybylo.
motylek Uwazam, ze podjelas bardzo madra decyzje;)))

reklama
witam. no i powracam do was jako lutówka 2011:) do lekarza ide dopiero za tydzień ale test pozytywny:) objawy wszystkie są;) super:)

Hej dziewczyny.
Lekarz wykrył mi wczoraj brodawczaka na szyjce macicy. W okresie ciąży mi go nie usunie. Naczytałam się oczywiście, no i może to nie być nic takiego ale może to być tez zmiana rakowa. Czy któraś z Was miała do czynienia kiedyś z "czymś takim"?

NASIA nie miałam, powiem szczerze. Ale będzie dobrze.:tak: Rakowa zmiana to mi się wydaje, że w takim zaawansowanym stadium już.

ANECIK każdy mi tu radził, żeby poczekać. I zbieg okoliczności sprawił, że czekam ;-)

aniołki, pewnie,że Cie pamiętam, bardzo się ciesze,że ci się udało. Bardzo, chętnie pokibicuję Ci d tego cudownego lutego.:-)

DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA słuchajcie, zastanawiam się nad Szpitalem Ujastek i Żeromskiego. Macie jakieś miłe/niemiłe wspomnienia? Byłabym wdzięczne:tak:

reklama
DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA słuchajcie, zastanawiam się nad Szpitalem Ujastek i Żeromskiego. Macie jakieś miłe/niemiłe wspomnienia? Byłabym wdzięczne:tak:

Szpital Ujastek obił mi się wielokrotnie o uszy jako przyjazny rodzącym;) Sama bym tam rodziła gdybym się zdecydowała na poród w Krakowie. O Żeromskim nie słyszałam nic.

Do góry