reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tam wybrałam położną ( bo w Londynie nie trzeba przez GP)
i dlatego tam rodziłam
mają tam dość dużo pacjentek z poza rejonu
a Synuś ma na imię Henry :)

reklama
Osz ty nie poznalam cie Kingus:-), pofarbowalas wloski na ciemno:-) bardzo ladnie ci w takim kolorze:tak:.
Lepiej pisz jak ty sie czujesz? wysypiasz sie chociaz? jak Kruszynka sie chowa? Pozdrawiam:-).

hej ;)

dzieki :) no lepiej sie czuje w tych wlosach ;)

mala marudzi w dzien, juz 3 dzien, albo to kolki albo zeby, bo wciska dlonie dwie na raz nawet do buzki, i ma napuchniete dziaslo , ale mozliwe,ze paznokciem sobie przejechala czy cos...

dobrze, ze w nocy spi, ogolnie wczoraj zasnela o 21 , obudzila sie po 1 w nocy , nakarmilam i spalysmy do po 6 ;)

a sie czuje kijowo, bo przedwczoraj wyjechal moj sasiad znaczy mieszkalismy razem w jednym domu tylko w innych pokojach, (jest niemcem) , przebywalismy ze soba non stop dzien w dzien przez 1 miesiac...

i mi tak teraz pusto, poryczalam sie jak wychodzil z walizkami ;(((((( ... ehhhhh... i co rusz pomysle o nim to mi sie plakac chce i to bardzo :(:(:(

w dodatku przeprowadzilam sie do jego pokoju, bo wiekszy, i wszystko mi jego przypomina ehhh ;( a mowilam sobie, ze nie bede tego przezywac!

cholera, nie ma miejsc w tym szpitalu, do ktorego chcialam isc :wściekła/y:
wczoraj zadzwonila do mnie lekarka, ze odpowiedzieli, ze nie da rady...
a juz myslalam ze latwo pojdzie :eek:
probujemy dalej, teraz Homerton Hospital, ponoc tez calkiem ok... kurde skonczy sie tak ze bede rodzila w tym samym, co za pierwszym razem :no:

calineczka, jak to zalatwialas, ze tam wybralas polozna skoro jestes poza rejonem? sama do nich pojechalas i sie umowilas, nie przez gp? kurde bo ja juz powoli mam tego dosyc :crazy:

hej ;)

dzieki :) no lepiej sie czuje w tych wlosach ;)

mala marudzi w dzien, juz 3 dzien, albo to kolki albo zeby, bo wciska dlonie dwie na raz nawet do buzki, i ma napuchniete dziaslo , ale mozliwe,ze paznokciem sobie przejechala czy cos...

dobrze, ze w nocy spi, ogolnie wczoraj zasnela o 21 , obudzila sie po 1 w nocy , nakarmilam i spalysmy do po 6 ;)

a sie czuje kijowo, bo przedwczoraj wyjechal moj sasiad znaczy mieszkalismy razem w jednym domu tylko w innych pokojach, (jest niemcem) , przebywalismy ze soba non stop dzien w dzien przez 1 miesiac...

i mi tak teraz pusto, poryczalam sie jak wychodzil z walizkami ;(((((( ... ehhhhh... i co rusz pomysle o nim to mi sie plakac chce i to bardzo :(:(:(

w dodatku przeprowadzilam sie do jego pokoju, bo wiekszy, i wszystko mi jego przypomina ehhh ;( a mowilam sobie, ze nie bede tego przezywac!

W piatym miesiacu Malutkiej zacznie sie juz normowac pora spania:)), moze zabki jej juz dokuczaja, biedactwo....
Dlaczego ten chlopak wyjechal jesli mozna wiedziec? Pozostajecie w kontakcie?

summersun

Zadzwon Tel: 020 7380 9400

UCLH Internet - GPs & healthcare professionals - Clinical services - Womens Health (EGA) - Women's Health - Maternity - University College London Hospitals - Maternity

powiedz ze jestes w ciazy i chcesz sie umowic na wizyte do midwife

Homerton nie polecam , wg badan jest to najgorszy szpital w kraju

Ja rodzilam w Hilingdon szpital jest niepochwalany wsrod poznanych przeze mnie kobiet, ktore tam rodzily, czesto tez gazety, fora internetowe pisza o tym szpitalu malo pochlebne opinie. Balam sie tam rodzic i to okropnie tym bardziej, ze nasluchalam sie ile tam juz dzieci przy porodzie zmarlo, ile kobiet wyszlo ze szpitala z powiklaniami, ile juz nie wyszlo nigdy... Ogolem szpital ledwo dyszy, jest zadluzony i stad niedbalstwo o pacjenta, byc moze i tak ale opieke podczas porodu w tym szpitalu bede zawsze zachwalac pod niebiosa :-), czulam sie i bylam traktowana z szacunkiem i troska czego nie moge powiedziec o szpitalu w Polsce jednym z najlepszych w Wawie. Dodam, ze znalazlam sie w tym szpitalu jeszcze przed porodem (zagrozona ciaza) i bylam zaskoczona opieka lekarska, zeby nie powiedziec nadgorliwoscia;-) o stan mojego zdrowia i dziecka.Czasami opinie sa zbiezne, zalezy tez na jaki personel sie trafi, fakt, ze ten szpital o ktorym piszesz ma jedna z najgorszych opini ale nie tylko ten znalazl sie na czarnej liscie, moj takze:-).

Ostatnia edycja:
calineczka, wielkie dzieki, bede w poniedzialek probowala. nawet nie wiedzialam, ze ten Homerton tak zle wypada, patrzylam na stronie nhs i byl zaklasyfikowany jako bardzo dobry :eek:
ehhh...
bede probowala do UCLH mam nadzieje ze sie uda, chcialabym miec to juz z glowy

reklama
dziewczyny, gdzie macie te statystyki? bo czytalam opinie o szpitalach na roznych stronach i wszedzie sa calkiem ok nt Homerton...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.