reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
hej laseczki!
chcialam sie tylkpo szybciutko przywitac!
jestem juz wpl, lot mala zniosla super, zero placzu nic, pol przespala, zaklimatyzowala sie swietnie, nie placze ladnie spi wiec jestem z niej mega dumna!!!
nie mam za bardzo dostepu do neta wiec nie wiem jak czesto bede zagladac....
myslalam, ze jak przyjade bedzie super, mala bedzie sie bawic ze swoja kuzyneczka kilka miesiecy starsza ale niestety moja bratanica w pn sciagnela na siebie miske ze wrzatkiem i jest bardzo poparzona, lezy w szpitalu, najprawdopodobniej bedzie miala 3 przeszczepy skory wszystko zalezy jaqk bedzie sie goic. poparzyla prawie cala buzke bok i raczke.bylam uniej i myslalam, ze serce mi peknie wiec trzymajcie mocno kciuki zeby wszystko dobrze sie goilo!!! na szczescie buzka najmniejszy stopien poparzenia wiec nie powinno byc zadnych blizn.
postaram sie w miare odzywac, mam nadzieje, ze u wszystkich dzieciaczkow wszystko oki!
pozdrawiam!

Cieszę że jesteście w Pl, czekam na info kiedy się widzimy :tak:
Straszna historia z tą bratanicą, biedna, nacierpi się strasznie :-(

Dziunka - my też chcieliśmy do Łeby jechać do Parku Dinozaurów, ale znajomy był i mówił, że tam dużo rzeczy jeszcze robią i jest trochę pozagradzane, więc stwierdzilismy, że poczekamy, aż wykończą i pewnie wybierzemy się dopiero w sierpniu. Jak mamy płacić, to przynajmniej niech juz będzie w 100% skończone :tak:

Ależ jest prawie skończone! Jedyną rzecz jaką muszą dokończyć to bar z piwem i budka z lodami - a to mi niepotrzebne ;-)

a wogóle ...
Victoria ma dziś 7 miesięcy :-)

STO LAT!!!

A więc zaliczyliśmy w sumie i to i to. Najpierw Łeba (któraś pytała o bilety i kosztują normalny 20 zł, ulgowy 15 zł:dry:), było cudnie, jestem mega zadowolona i dziewczynom się podobało (Julia w końcu nie narzekała - co robi nawet w zoo!). A potem nas coś tknęło i skoczyliśmy do Karwi, a tam namiot od przyczepy na pół zawalony od wody:szok: ale sytuacja opanowana:tak:
Fotek mam tysiące, wrzucę zaraz na zdjęcia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sto Lat dla Viki :-):-):-)

Katrenki dobrze że już w PL i podróż przebiegła pomyślnie :tak: a dla bratanicy duuuużo zdrowia życzę , pamiętam jak moja bratanica wylądowała w szpitalu pod respiratorem ( straszny widok:-:)-:)-() maluszki powinny się cieszyć zdrowiem i bawić a nie cierpieć w szpitalu

mój Kuba zawsze przypięty w spacerówce , bo on się lubi kręcić a ja mogę nie zdąrzyć go złapać jakby co a tak to jest ok ;-)

Vicki 100 latek!!!:-):-)

Ja Marysię wożę od jakiegoś miesiąca w spacerówce - i zawsze zapinam pasami..Ona mi w wózku nigdy nie śpi, jest bardzo ciekawa świata;-), więc wolę nie ryzykować..

Byłam dziś u chirurga naczyniowego - zaś całą ciążę i potem połóg muszę sobie robić zastrzyki przeciwzakrzepowe:-:)sorry:..ech, ale lepiej tak, niżby się miało coś stać..

Katrenki - witamy w PL!!:-) Super, że się podróż udała..i przykro mi ze względu na
Twoją bratanicę - trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie i szybko się jej wygoiło..

:-)Słoneczko ma 8 miesięcy:-)
15_5_10.gif

Witam się z rana! Wyspana, że szok, a moje dziecko śpi od 19 do teraz. Kochany Synek!
W lipcu się chrzcimy więc jestem na etapie wybierania ubranka do chrztu firmy Abrakadabra.

Dla wszystkich dzisiejszych solenizantów STO LAT!

reklama
:-)Słoneczko ma 8 miesięcy:-)
15_5_10.gif
Wszystkiego najlepszego dla Synusia

Witam się z rana! Wyspana, że szok, a moje dziecko śpi od 19 do teraz. Kochany Synek!
W lipcu się chrzcimy więc jestem na etapie wybierania ubranka do chrztu firmy Abrakadabra.

Dla wszystkich dzisiejszych solenizantów STO LAT!

Zazdroszczę. Moja Mała teraz wcale nie chce spać tzn. w nocy śpi - budzi się do jedzenia 1 lub 2 razy ale w dzien śpi 2 razy po pół godziny. Moja mama wykończona po całym dniu z nią.

Miłego dnia Wam życzę

Do góry