reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja dzis podpisuje umowe i odbieram klucze i zaczynamy remont.... Nie moge uwierzyc ze w koncu sie doczekalismy i idziemy na swoje.... Teraz kilka dni stresu i bieganiny a pozniej odpoczniemy sobie w Polsce... Cudne wakacje :-D

Katrenki ciesze sie ze podroz udana... ZYCZE DUZO ZDROWKA DLA BRATANICY! Oby szybko sie goilo a przeszczepy nie byly potrzebne ;-)

STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja dzis podpisuje umowe i odbieram klucze i zaczynamy remont.... Nie moge uwierzyc ze w koncu sie doczekalismy i idziemy na swoje.... Teraz kilka dni stresu i bieganiny a pozniej odpoczniemy sobie w Polsce... Cudne wakacje :-D

Katrenki ciesze sie ze podroz udana... ZYCZE DUZO ZDROWKA DLA BRATANICY! Oby szybko sie goilo a przeszczepy nie byly potrzebne ;-)

Klaudzia super!!! Zrób foteczki po remoncie :-)

100 lat Igorku :*:*:*

A tak wogóle ,.. zapomniałam że wam się jeszcze nie chwaliłam pokoikiem Vi..
no ale nie wiem gdzie mam wstawić zdjęcia jej pokoju?? skoro tematu już nie ma.....:sorry2:

100 lat IGORKU!!!!
od e-ciotki i Igorka :-):-):-):-)

boshe laski próbuję się od wczoraj spakować i mi nie wychodzi...
dzisiaj w nocy wyjeżdżamy jak dojedziemy to dam znac bo podobno jest tam net bezprzewodowy buziaki i 3majcie kciuki za podróż:tak::tak:

reklama
:-)Słoneczko ma 8 miesięcy:-)
15_5_10.gif
100 lat dla naszego Igorka!!!!

100 lat Igorku :*:*:*

A tak wogóle ,.. zapomniałam że wam się jeszcze nie chwaliłam pokoikiem Vi..
no ale nie wiem gdzie mam wstawić zdjęcia jej pokoju?? skoro tematu już nie ma.....:sorry2:
hehehe a coś z nim zrobiła???? haha moze być tu

Cóż a u mnie doła dzień kolejny. Od dziś jestem bezrobotna :dry: właśnie upiekłam pizze, moze mi trochę humor poprawi, o ile wyjdzie... a później będę sobie humor poprawiać u fotografa :-) idziemy wybrać zdjęcia z chrzcin. Zobaczymy co fajnego wyszło. Mieliśmy to zrobić we wtorek ale czasu nie było, teraz pewnie na poczekamy na te zdjęcia od przyszłego tygodnia, no ale co zrobić. Grunt żeby cos fajnego wyszło - tylko nie za dużo, bo za duzy dylemat będzie, a nie można chrzestnego za mocno naciągać ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry