reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

dziewczyny poiekna chwila dla mnie... az obiadu nie zrobilam a maz zaraz wraca hihihi
ale takie emocje mna kieruja musialam od razu to napisac by dzielic z kims to szczescie! jestem bardzo szczesliwa! mam wampirka malego:)
dziekuje za cieple slowa:)
moze niebawem pobudki sie skoncza:)

reklama
no marteczkaa szykuj się. madzik też bo razem jesteście umówione. jutro się nie odzywacie bo w szpitalu będziecie. a ja to jeszcze "(...) poczekam, popatrzę...(...)". ja to sobie obiecałam że będę taka jak byłam ale to chyba nie możliwe...no zobaczymy-będziemy się razem mobilizować.
apropo białej armii- przereklamowana normalnie... nawet jednego skurczu nie było. może ja faktycznie 2 tyg po terminie urodzę :/ a Wy pakować się i do rodzenia przystąp :) ciągle mam mokro między nogami i sprawdzam czy mi się wody nie sączą ale nie - tak jakoś dziś mokro i tyle (no chyba że wiecie co to znaczy to czekam na info)

maretczkaa wiem, bo napisałaś w trakcie mojego pisania :-) no i daj znać jak napijesz się tego oleju. gdzie go się kupuje ? do czego on służy w ogóle oprócz przyspieszania ?
Daffodill przekaż mężowi, że musi Ci prezent kupić :tak: przynajmniej u nas taka tradycja, że kto znajdzie pierwszego zęba dostaje od drugiej strony prezent :-)

jestem od lekarza kochane.misiaszek wiem dokladnie co czujesz ja mysle o tym samym i kazdy mi mowi jak urodzisz nie bedziesz myslec o tym tylko o dziecku.no ciekawe ,moze wogole przestane sie myc malowac i bede chodzila w worku po ziemniakach?;/ wkurza mnie jak ktos z rodziny mi tak gada...ale nie martw sie dojdziemy do siebie !!! i pokazemy ze mama tez moze ladnie wygladac:D !!!!!
daffodill kurcze jaka super chwila... musisz sie mocno cieszyc takim widokiem :)) ucaluj malutką :)))

wracajac do mojego lekarza: powiedzial ze wszystko jest gotowe do porodu szyjka rozwarta juz nie tylko zewnetrznie na 1,5 cm troche ja naruszyl (bolalo odrobine) i powiedzial ze moge urodzic w kazdej chwili i ze moge sprobowac oleju rycynowego wiec nalalam poltora lyzki stolowej i sok jablkowy i stoi kolo mnie bo kazdy mowi ze to takie ochydne ....i nie moge sie przemoc....pomozcie mi:(( do tego po tym badaniu boli mnie brzuch tak jak bym miala miesiaczke....

pij kochana.. ja sienie odwazylam ale pwoiesz mi co i jak!
pomysl ze dzieki temu mozesz miec malenstwo w rekach niebawem:)

maretczkaa wiem, bo napisałaś w trakcie mojego pisania :-) no i daj znać jak napijesz się tego oleju. gdzie go się kupuje ? do czego on służy w ogóle oprócz przyspieszania ?
Daffodill przekaż mężowi, że musi Ci prezent kupić :tak: przynajmniej u nas taka tradycja, że kto znajdzie pierwszego zęba dostaje od drugiej strony prezent :-)

a to nie wiedzialam powiem mu:) ahha wyprzedzilam go:)
a skad pochodzisz?

wypilam go 20minut temu.on jest ogolnie na przeczyszczenie , a ruchy jelit poruszaja macice do skurczy dlatego moze zadzialac przyspieszajaco.;) no zobaczymy :))

reklama
dziewczyny pomozcie mi!! bylam teraz w kibelku i na papierze zostal taki spory "glut" rozowy myslicie ze to po badaniu czy to czop?!?!?!?!?!?

Do góry