reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

no Madzik sie dzisiaj nie pojawila...co do rozstepow na brzuchu nie mam ale uda pupa i piersi =/ lepiej nie mowic ....tez mnie to wkurza....

reklama
ale ona jest super !!:) tak chcialam synka , a teraz tak sie ciesze ze tez bede miala taka mala dziewuszke :)) strasznie mi poprawilas humor tymi fotkami tak z rana :*

Daffodill słodki ten Twój kwiatuszek. Dzięki temu nagraniu uśmiechnęłam się dziś pierwszy raz,bo od wczoraj mam doła-strasznego!!! Mój mąż zauważył,że pojawiło mi się mnóstwo nowych rozstępów na brzuchu!!! Jeju,ja bym o nich chyba nwet nie wiedziała,bo nago to tylko w łaziecne,a lustro wysoko,a pod brzuch swój nie zajrzę od kilku miesięcy-wiadomo.I przystawił mi małe lusterko...od lewej do prawej strony mam rozstępy na całej długości mniej więcej do wysokości pępka...prawie wyłam wczoraj. Mąż na necie wyczytał żeby masować i masować!!! No i wzięliśmy wczoraj oliwkę,położyłam się i on mi tak przez pół godziny masował ten brzuszek-kochany jest,ale i tak jestem załamana...Ech...

dzikei dziewczyny za mile slwoa:)
ciesze sie ze humorki wam poprawilam.... w takim razie zaraz wam pokaze jeszcze cos:)
co do rozstepow prosze sie nie martwic! jesli was to pocieszy to pwoiem ze nie my pierwsze i nie ostatnie! ja do tego grubasek jestem i moge wam pokazac zdj ale tak juz dyskretniej by nikt nie widzial jak moj brzuch wyglada! pewnie nie macie az tak zle:)
glowy do gory:)

a tu mala gadula przemawia do waszych brzuszkow:)

[video=youtube;5vyql7U8dWE]http://www.youtube.com/watch?v=5vyql7U8dWE[/video]

Jeeee!!! Fajnie,że mamy taką małą Julcię na forum,która nas rozwesela!!! A ja tam nawet usłyszałam jak Julcia zawołała BabyBoom :-D:-D:-D a nie jakieś tam ba,ba,ba...:-D

Madziku to my jutro razem na izbe ja na 8 ide hihi supernowa no pewnie ze fajnie ze ja mamy!!!nasz pocieszacek faktycznie:)) pozdrawiam Was wszystkie , a ta najmlodsza najbardziej:*

Jeeee!!! Fajnie,że mamy taką małą Julcię na forum,która nas rozwesela!!! A ja tam nawet usłyszałam jak Julcia zawołała BabyBoom :-D:-D:-D a nie jakieś tam ba,ba,ba...:-D

Madziku to my jutro razem na izbe ja na 8 ide hihi supernowa no pewnie ze fajnie ze ja mamy!!!nasz pocieszacek faktycznie:)) pozdrawiam Was wszystkie , a ta najmlodsza najbardziej:*

ehhe dziewczyny jestescie niemozliwe!
milo mi czytac ze julka wam popraiw ahumorki:)
co do slowa BabyBoom jak najbardziej sie z nim zgadzam:)
wie co dobre ale nie wszedzie jest tak kolorow i milo jak tutaj:)
no juz niebawem bedziecie mialy swoich pocieszaczy choc za nim wydusza z siebie jakies "agu" to z 2 miesiace poczekacie ale co to 2 miesiace z maluszkiem u boku!
najwaznejsze ze juz urodzicie i bedzie wam lzej!
skonczy sie beztroski sex:p

No ja juz po wizycie... Ktg wyszło idealnie nie mam zadnych skurczy :/ ale co przynajmniej mam minimalne rozwarcie :) głowka nisko :) takze wszystko w dobrym kierunku :) w czwartek ide na usg sprawdzic stan wód i łózyska i wtedy zdecyduje czy juz do szpitala mam isc bo chciał zebym juz dzisiaj poszla ale ubłagałam go zeby chcociaz do czwartku byc jeszcze w domciu no i się udało :)

nie ma nic gorszego niż szpital...dobrze zrobiłaś. ja na KTG o 17 pojadę. mam straszne skurcze...szkoda że prawego uda a nie brzucha :/ mam ochotę wziąć siekierę i odrąbać nogę a w krzyżu tak boli że jak nie urodzę wkrótce to chyba zwariuję... już mam dość bo brzuch jest coraz większy i cięższy ale nei przypuszczam żeby coś się szybko wyklarowało. ależ mamy grupę - przeterminowane ciężarne. jak na razie tylko jedna z nas rozpakowała się (najprawdopodobniej)... DZIEWCZYNY!!! MOBILIZACJA!!! JULKA-MOBILIZUJ!!! poz tym to fajny ma bujaczek :)

ten bujaczek to juz za maly! hahha ale ona sie nie umie z nim rozstac w kazdym innym sie zle czuje a w tym jest najszczesliwsza no i sama sie w nim buja.. wystarczy ze macha raczka i buja sie!

no Natalia juz coraz blizej zawsze to cos i dobrze zrobilas ze nie zgodzilas sie isc do szpitala bys tylko bez sensu tam lezala!
kurcze moze julka cos wam pwie jeszcze dzis konkretnego pogadam z nia.. poki co lezy goła w lezaczku i rozlała sok bo wielce chciala sama pokazac ze umie pic:p
do tego obecnie ma czkawke i wcina maskotke w buziaku!
maruda nie z tej ziemi! zeby ja strasznie mecza!

o a tutaj Julka jak miała neicałe 2 miesiace.... swoim sztfrem przemawia do waszych malenstw by sie pospieszyly!

[video=youtube;E2u3HxOHDeU]http://www.youtube.com/watch?v=E2u3HxOHDeU[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz to i ja muszę dołączyć do grona oczekujących i zestresowanych. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, ja nawet nie wiem czy to skurcze przepowiadające czy to może nie to :zawstydzona/y: Ogólnie boli tak jak na okres, ale mi to tak zawsze promieniuje bardziej na uda i biodra i ze skurczami mi się to nie kojarzy w ogóle... W każdym bądź razie z dnia na dzień są coraz częstsze i tak jakby bardziej odczuwalne. Dodatkowo bolą mnie dosłownie wszystkie mięśnie. Tak jakbym miała zakwasy, głównie na udach... a przecież nic takiego nie robię.

Do góry