reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam wieczorkiem :happy2:

Pajkaa nie martw się za wczasu, może to nic groźnego, najlepiej skontaktuj się z lekarzem...będzie dobrze...tulam!

Poziomki witaj :-) Bóg jeden wie co będzie ;-) trzymam kciuki za chłopca!

Mama sówka super to krzesełko :tak:

Dziewczynki jakie butelki są lepsze Tommee Tippee czy Lovi? Kupiłam co prawda 2 butelki Aventu ale zastanawiam się jeszcze nad takimi...

Ostatnia edycja:
Paula ja mam dodatkowo Lovi i sa polecane przez wiele mam, używałam też tommy tip..ale Kubusiowi te smoczki ala sutki nie podeszły za bardzo :-D

Royanna ja tez wracam do pracy od sierpnia i bedzie moja kolezanka z Kubusiem i tez zastanawiam sie ile jej zapłącić bo oczywiscie ona mówi, ze bedzie bawić za darmo a za darmo to umarło :-D mozesz mi napisać jakie stawia warunki opiekunka i ile chce za opiekę :dry:

Witam:happy2::happy2::happy2:

witam sie dziewczynki
ja mam dzisiaj jakiegos mega dołka odebrałam wyniki z wymazu z szyjki no i się okazało, ze mam paciorkowca co nie jest zbyt fajne w ciazy a bawet groźne dla dzidzi. Na dodatek leczy się go lekiem, na który jestem uczulona tzn na ampicyline i penicyliny. I juz w ogóle mam dość :(Także nie poczytam Was nawet bo nie mam siły i humor tez kiepski :(

Pajkaa przytulam -> będzie dobrze zobaczysz:-D:-D:-D

Paula ja mam butelki Aventa i jestem zadowolona:tak::tak::tak: mam tylko jedną 250ml z Fisher Price, bo była w promocji za 10zł i Bartuś pije z niej herbatki:-):-):-)

Czekam, aż Bartuś się obudzi i śmigamy na dworek, bo aż żal nie wykorzystać tak pięknej pogody:tak::tak::tak:

heyka
Paula jeszcze 2 tyg i mozesz spokojnie rodzic, ale zleciało, chyba juz Ci troche ciezko a powiedz cioteczko juz Kubusia widziałas?
Remik wcinał z Aventu, jedna duza na mleczko i dwie małe na herbatki, innych nie kupowałam
Poziomka witaj, najpierw poczekaj czy w ogole beda 2 kreseczki:):)
Pajka to kiepsko a co lekarz mowi

Miłego....

witam sie
humor dalej jakos kiepski. Moja lekarka nie odpisała na smsa - dzisiaj mam wizyte u jakiegoś gina tutaj w DG wiec zobacze co mi powie, ale to dopiero na 16:00, ale zastanawiam się czy to cos da, czy isc do niego. Czy czekać na wizytę do 10 lipca skoro i tak mam to paskudztwo prawie miesiąc.

Witam!!

Paula
ja mam i aventa i tt i powiem Ci ze wg mnie aventy sa lepsze...nie kupuj innych po co jak dziecko sie przyzwyczai do jednego rodzaju butli to potem nie bedzie chcialo innego u mnie tak bylo ze smokami...Kacper od urodzenia mial smoki tt a jak dalam mu aventy to plul nimi...

Bershka nie wiedzialam ze do pracy wracasz...pewnie sie cieszysz co??

MamoSowki super krzeselko:-)A czy Twoj Bartus od wieczora spi az do 8-9??bo zawsze tak jakos po 8piszesz ze czekasz az Bartus wstanie:-)

Pajka a co gin na wyniki??

MamoSowki A czy Twoj Bartus od wieczora spi az do 8-9??bo zawsze tak jakos po 8piszesz ze czekasz az Bartus wstanie:-)

Gie-oska przeważnie tak:-D:-D:-D tylko na chwilkę się obudzi jak Wacek wstaje do pracy, pobawimy się chwilkę i dalej śpi:tak::tak::tak: kochane to moje dziecię:happy2::happy2::happy2: i tak już praktycznie od 2 miesięcy:tak::tak::tak: nawet teraz przy ząbku nie marudzi:-):-):-)

Pajkaa trzymam kciuki za wizytę u ginka i koniecznie daj znać co i jak:tak::tak::tak:

Royanko dziekuje za PW to rzeczywiscie masz dziwna sytuacje z opiekunką :baffled: moja poki co mowila ze jej 50zł wystarczy :-D no ale planuje dac około 700zł na prace codziennie oprocz weekendu do g.14.20tej

Gosiu czy ja wiem czy sie ciesze, teraz mam działeczke, spedzamy tam czas, sa wakacje a ja do pracy, ale poki co jak pisałam wyzej do 14tej bede pracowac od godz 8.00 , Kubusiek grzeczny wiec szkoda mi ale zawsze sie jakoś rozerwę :-)

ps Kubus jeszcze spi po nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodoam tylko ze dostaje akurat 700zl /mc na Kubule wiec bedzie na opieke. Poki co wracam na 2m-ce a potem sie zobaczy :)

Wiam, dziewczyny @ miałam 08.06 ok 22.06 owu przytulanko było 20 i 22.06.
Będzie chłopiec??? Bo mam już 2 dziewczynki:-)

nie jestesmy wróżkami :-D:-D jedynie napisze, ze ja mam pierwszego synka właśnie z centrum owulacji :-D

dziewczyny czy Wy widziałyscie soczki z Bobovity od 9mca ze słomką dla dzieci :-D:-D:-D:-D mam, kupiłam ale co z tego jak Kubusiek je gryzie a nie ciągnie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry