reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Do AgniesiaP
Pewnie gdzieś na forum jest czym się stymulowałaś,ale jakbyś mogła napisać w dużym skrócie,bo Ja byłam stymulowana gonalem o którym tutaj czytałam że nie najlepsze wyniki.Z góry dziękuję:tak:

reklama
Dziewczyny wrocilam,teraz czekanie na wynik.powiedzieli ze zadzwonia po 14-tej,boze jak dlugo chyba szajby tu dostane......

dziewczyny mam pytanko jak to jest z @ po transferze,kiedy przylazi mniej wiecej.?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chanelini ja po pierwszym transferze dostałam @ po 18 dniach. Długo miałam nadzieje że jednak się przyjeło ziarenko, a tu d..a.

Hej Dziewczyny,
dawno mnie nie było ale tak dużo się działo...We wtorek miałam udaną punkcję i co najważniejsze...u mojego męża pojawiły się plemniki w oddawanym nasieniu!!! Nie musieliśmy rozmrażać, wczesniej zbankowanego nasienia (przypomnę, ze w ciagu 2 lat udało nam się zdobyć tylko jeden komplet, a mąż przez 5 dni w tygodniu musiał robić obie zastrzyk z Puregonem i Pregnylem). Słabo zniosłam znieczulenie ogólne, wymiotowałam kilka razy, musiałam dostać znieczulenie na ból brzucha i bardoz oszczędzać się następnego dnia. Właściwie to nie mogłam się wyprostować, bo tak mnie 'rwało' w środku, ze myslałam że będzie źle. Dziś mamy 2 dzien po punkcji a jutro transfer 2 zarodków. Trochę się boję jak to będzie, ale jestem dobrej mysli. Zastanawiam się jak to będzie? Czy uda się transfer, a jeśli tak to czy przyjmą się 2 zarodki, czy jedne? A może się podzielą i będą czworaczki OMG! :) Lekarz mówi, ze jestem zdrowa, mam drożne jajowody i piękną macicę :) ale czy to wystarczy by zarodek się przyjął? Dużo we mnie niepokoju, bo ode mnie zależy tak wiele...

wlasnie dzwonil moj lekarz,niestety ivf nieudane.test negatywny,nie jestem w ciazy i d**a blada.
boze jakie to zycie jest niesprawiedliwe,wszystko do d**y........niech to szlag trafi.nie wiem czy sie z tego podniose,ale mega dol,a jeszcze musze powiedziec mezowi....................................

dzieki dziewczyny za mega wsparcie,wiadomo ze troche to potrwa zanim uda mi sie jakos pozbierac do kupy.
zycze wszystkim aby wam sie udalo i byscie nie musialy przezywac tego co ja.
nie wiem co jeszcze zrobie,jak potoczy sie dalej moje zycie.wiem jedno ze mam przy sobie najwspanialszego czlowieka pod sloncem,on mi daje duzo sil do walki z przeciwnosciami losu.oczywiscie wy tez jestescie kochane i wspaniale,dobrze ze moglam tu z wami sobie podyskutowac i o smutkach i o radosciach.
ale tak jest w zyciu ze nie mozna miec wszystkiego bo zycie byloby po prostu nudne.zawsze los wywinie ci cos takiego z czym musisz borykac sie.
jeszcze raz dzieki za wszystko i wszystkim zycze sukcesow..............

reklama
Do góry