reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
moją tez karte oddali przy wypisie i mam juz 3 :) super pamiątka... :tak: ;-)

Sorry ze tak żadko sie odzywam ale nie mam kiedy...:-( :**** mam nadzieję ze wybaczycie...
My ciagle walczymy z potówkami ale podobno jak sie ochlodzi to dopiero zejdą... no cóż... a tak to reszta bez zmian, z tym ze maly ciagle przy cycu bo mu sie w te upaly pic chce caly czas ehhh....

CZy do becikowego potrzebuję PESEL dziecka??

u mnie wymagają PESELu, na który zresztą czeka się 3 tygodnie

zdec czyli jutro rodzisz:-)

ewela- może zastoje Ci się robią, ja miałam i to strasznie bolało (na szczęście nie miałam przy tym gorączki), masowałam przed karmieniem i mały jakoś sobie z tym poradził

elizka próbowałaś na potówki wodę z sodą???

mi niestety nie oddali karty ciąży, nie wiem dlaczego ale u mnie w szpitalu zostawiają

nie chcę zapeszać ale po kropelkach sab simplex narazie Łukasz spokojnie śpi, nawet na brzuszku pospał 3 godzinki i nie pręży się, kupę zrobił normalnie.oby tak dalej

witajcie dziewczyny ostatnio mało się odzywam bo brak czasu mały go trochę pochłania ale i urlop M trzeba trochę wykorzystać michaś chowa się dobrze oby tak dalej mamy nawet dzisiaj za sobą wizytę u ortopedy jest wszystko w jak najlepszym porządku nawet nie musimy przyjerzdżać na kontrolę mały w nocy przesypia6,7 godz więc daje mi wypocząć jest słodki
co do becikowego u nas nie potrzeba peselu a wybają go po ok miesiącu a zaświadczenie o wizycie u lekarza może wypisać położna i wystarczy jedna data nie jest wymagane od 10 tyg ciąży

KARO85 STO LAT....
Pociechy z maleństwa:)
kwiaty40lilie.jpg

reklama
Jadę jutro do szpitala z samego rana.
Mam nadzieję że mnie przyjmą,a nie każą czekać do niedzieli:(((((
Trzymajcie się!

Do góry