reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia widzę że kupiłaś ten komplet :-) Kacperek na pewno będzie elegancko wyglądał :tak: co do sweterka to powiem szczerze że jest taki dziewczęcy raczej i moim zdaniem nie pasuje do tego stroju...a kiedy robicie chrzciny? myślę że w lecie nie powinno być tak zimno żeby zakładać jeszcze sweter!

co do zabawek Tolo to nie pomogę, bo nie mieliśmy z nimi doczynienia ale wydają się porządne :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Paula jak wszystko ok pojdzie to chrzest bedzie w druga niedziele wrzesnia...mam nadzieje ze bedzie cieplo...i nie bede musiala sie martwic o nakrycie wierzchnie dla K...

DZIEN DOBRY:-)
Dzien dobry

U nas za oknem od rana pochmurno, cala noc lalo i nad ranem jescze tez.

Bylismy o 8:30 na usg jamy brzusznej Alanka, Szczecin funduje wszystkim dzieciom do roku takie rutynowe badanie.
No i musimy zglosic sie do poradni nefrologicznej, bo wyszlo, ze przy nerce jedna miedniczka jest powiekszona :-(i trzeba to kontrolowac, czy to w wyniku jakiejś infekcji, czy teraz jest infekcja, czy to cos powazniejszego. Bede musiala isc do naszej dr rodzinnej po skierowanie i sie rejestrowac. A potem zobaczymy. Ech, a takie niby rytunowe badanie, a ja juz zestresowana jestem. Ze tez nie moglo wyjsc wszysto ok. Tak na to liczylam.:-( Wiem, wiem, bedzie dobrze. Tez sobie to powtarzam!

Edyt: takie badanie na 8miesiac (bo Alan dzis konczy 8miesiecy:-))zafundowalam dziecku:baffled: I taki wynik w dodatku:baffled:
:-:)-:)-(biedaczek kurcze niech już te infekcje choróbska idą se od Alanka i Maciejka!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALANKA:-)
Patrysiu to niezłego masz brudaska w domu ;-)
no mój Kacper też cały dzień biega po podwórku ale aż tak się nie brudzi, często tylko ma plamy z jakiś owoców które sobie zerwie z ogródka :happy2:

M usypia Kacpra....Kacper chodzi teraz o 22 spać bo wcześniej nie chce zasnąć tylko się przewala na łóżku więc nie ma sensu go kłaść i z nim siedzieć...wynikiem tego jest to że śpimy do 9 :zawstydzona/y:

Kiki, Bershka a co u Was dziewczynki? jak dzieciaczki?

Miłego wieczorku i spokojnej nocy :happy2:
oj tak charakterk to moje dziecie ma:baffled::-Dale za to jest kulturalne bo za każdym razem jak coś mud am to powie dziękuje a jak coś mi chce dać to prosze powie i ogólnie taki pomocny jest tylko jeszcze do tego diablika z niego wyrzucić i będzie gites:-pmam nadzieje ze wyrośnie z tego brojenia:dry:

GIEOSKA słodkie te ciuszki na chrzest i racja elegancko ubierz Kacperka:tak:

Gosiu a ja myślałam że jakoś niedługo :sorry2: skoro we wrześniu to faktycznie może być różnie, może uda Ci się dokupić gdzieś jakąś marynarkę albo elegancki sweterek na wszelki wypadek :tak:

Patrysiu to dobrze że Dominiś już umie mówić dziękuje i proszę, to ważne aby od małego uczyć takich zwrotów to wejdą w krew :tak:

Pajkaa
Ty to już masz wszystko poszykowane dla Sebusia to teraz możesz się tylko relaksować i odpoczywać :tak:

A ja poprałam dziś część ubranek i się suszą, poprasowałam już pościel i czeka w komodzie na ubranie :tak:

A jutro jedziemy z Kacperkiem do tej poradni chirurgicznej z tym co mu się pod kolankiem zrobiło...oby to nie było nic poważnego!

Miłego wieczorku :happy2:

Ja to dopiero zaczynam...ale też muszę niedługo torbę spakować na wszelki wypadek...tylko jeszcze nie wszystko mam kupione...

Pajkaa to Ty odpoczywaj i relaksuj się ile możesz!!! :tak:

Dobrej nocy! :happy2:

reklama
Paajka i Paula teraz widzę, ze macie taki sam tydzień ciaży !!!!!! jak to sie stalo ? :))) hahaha

Gosiu Paula ma rację, coś eleganckiego na chrzest i jak najmniej atłasu bo dziecko Ci się zapoci

Do góry