reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

reklama
:-D wolę jednak nie wystawiać brzucha na pewne upieczenie;-). A po domu to inna sprawa. Jedynie rodzinka i sąsiedzi którzy mnie zobaczą jak na balkon wyjdę, mają zaszczyt oglądania moich wdzięków.:-)

Ja też w biustonoszu "wychylam" się przez okno.Nie mam zamiaru kisić sie w ciuchach w takie upały.

dłuższy czas kwiczałam, że nie mam brzuszka, troszkę urósł, przestałam się martwić, jak przeczytałam, że w czasie pierwszej ciąży dłuższy czas może nie być widać brzuszka i dopiero ok 5,6 tc gdy macica już się ostro rozrasta zaczyna być widoczny....

mój domek dla dzidziusia
SDC10461.jpg

przepraszam, błąd się wkradł, nie 5,6 tc ale 5,6 m-ca, z rozpędu napisałam błędnie,
ale chyba mały ten brzuszek jak na mój 15 tc....

reklama
Do góry