reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

no ja sie szykuje zrobic w tym sklepie pati i max ostatnie zakupy dla malego, ale sie zbieram, zbieram i zebrac nie moge. ;)

reklama
I jak Niuunia - twoja bryczka dojechała? Ja własnie dzowniłam do sklepu, to wózek mój owszem jest, ale bez fotelika :-( Na fotelik mam czekać jeszcze do przyszłego tygodnia w okolicach środy :-( buuuuuuuuuuuuuuuuuu.... a tak czekałam :( Niby powiedzieli, ze mogę dzisiaj wózek odebrać, ale ja już chcę komplet!

krzynka a u mnie kuriera jeszcze ani śladu :-( a jaki fotelik zamówiłaś?

heh wywołałam wilka z lasu - napisałam i zadzownił, że niebawem będzie. Jestem podekscytowana ale też pełna obaw - zobaczymy co z tego wyjdzie

Ostatnia edycja:
oj nie denerwuj się choć sama pewno też bym się wku.... dlatego pewno do Ciebie nie dzwonili, bo nie mają kompletu. Ale z drugiej strony jak zamawiali oni to powinno być wszystko - przecież tyle czekałaś wrr .Obym ja zaraz nie była zła.

żeby nie pisać posta pod postem - 4 kółka już mam jestem zadowolona :-) naładuje baterie to pochwalę się :-)

Ostatnia edycja:
na szybko foto SSA54548.jpgSSA54546.jpgSSA54549.jpgSSA54547.jpg spacerówki nie zdąrzyłam zrobić, bo założyliśmy gondolkę

reklama
Do góry