reklama
Cosya
Fanka BB :)
Koralowa w Poznaniu jest jeszcze jeden dobry sklep, który ma też sklep internetowy i też tam są dobre ceny, ja właśnie tam robiłam zakupy:
Sklep BOBOMARKET - wózki dziecięce, zabawki dla dzieci, gry, książki, bajki dvd, artykuły dla dziecka - Bobomarket.pl
Sklep BOBOMARKET - wózki dziecięce, zabawki dla dzieci, gry, książki, bajki dvd, artykuły dla dziecka - Bobomarket.pl
monika8112
Koralowa w Poznaniu jest jeszcze jeden dobry sklep, który ma też sklep internetowy i też tam są dobre ceny, ja właśnie tam robiłam zakupy:
ja właśnie w tym sklepie byłam po wózek, wybór maja duży a cena była mniejsza niż na allegro
krzynka77
I jak Niuunia - twoja bryczka dojechała? Ja własnie dzowniłam do sklepu, to wózek mój owszem jest, ale bez fotelika :-( Na fotelik mam czekać jeszcze do przyszłego tygodnia w okolicach środy :-( buuuuuuuuuuuuuuuuuu.... a tak czekałam
Niby powiedzieli, ze mogę dzisiaj wózek odebrać, ale ja już chcę komplet!
krzynka a u mnie kuriera jeszcze ani śladu :-( a jaki fotelik zamówiłaś?
heh wywołałam wilka z lasu - napisałam i zadzownił, że niebawem będzie. Jestem podekscytowana ale też pełna obaw - zobaczymy co z tego wyjdzie
heh wywołałam wilka z lasu - napisałam i zadzownił, że niebawem będzie. Jestem podekscytowana ale też pełna obaw - zobaczymy co z tego wyjdzie
Ostatnia edycja:
oj nie denerwuj się choć sama pewno też bym się wku.... dlatego pewno do Ciebie nie dzwonili, bo nie mają kompletu. Ale z drugiej strony jak zamawiali oni to powinno być wszystko - przecież tyle czekałaś wrr .Obym ja zaraz nie była zła.
żeby nie pisać posta pod postem - 4 kółka już mam jestem zadowolona :-) naładuje baterie to pochwalę się :-)
żeby nie pisać posta pod postem - 4 kółka już mam jestem zadowolona :-) naładuje baterie to pochwalę się :-)
Ostatnia edycja:
reklama
luizka4don
śliczna bryczka;D:-)
Podziel się: