reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Alergie wszelakie: Skaza Białkowa ... :/ i inne

nie narzekaj na pepti, ciesz się że to nie nutramigen :tak: Jak ja wchodze z Zosią do przychodni to nas rozpoznają po zapachu :-D a jak go spróbowałam, to musiałam przepić :-)
A poważnie - super, ze Lolek tak dobrze sobie radzi :-)

reklama
A u nas znowu niewielka wysypka na brzuszku, czole i policzkach:baffled:i teraz nie wiem czy od brzoskwini czy masła (bo nie zauważyłam, że w zupce było:zawstydzona/y:). Soczek z brzoskwini już piła ale wczoraj i przedwczoraj dostała owoce ze słoiczka...na dodatek pluła tą brzoskwinią:szok:pierwszy raz, nigdy niczym nie pluła. Jak nie chciała brokułów to po prostu zasiskała usta.

A u nas znowu niewielka wysypka na brzuszku, czole i policzkach:baffled:i teraz nie wiem czy od brzoskwini czy masła (bo nie zauważyłam, że w zupce było:zawstydzona/y:). Soczek z brzoskwini już piła ale wczoraj i przedwczoraj dostała owoce ze słoiczka...na dodatek pluła tą brzoskwinią:szok:pierwszy raz, nigdy niczym nie pluła. Jak nie chciała brokułów to po prostu zasiskała usta.

Nie ma rady. trzeba wyleczyć skorę i powtórzyć. Niby masło groźne, ale jeżeli aż tak jej nie podchodziła brzoskwinia, to może to to.

Też mi się wydaje że raczej brzoskwinia bo u nas owoce ciężko przechodzą...tak w ogóle to Julka nie bardzo jest za owocami, woli zupki:-D

Mówicie ze nutramigen gorszy ? O matko, to to musi być masakra ;) Lolek przeciez pepti pije z dodatkiem soku, bo samego to w zyciu nie chcial pic, nawet jak zdychal z glodu :D Takie to niedobre ustrojstwo, fuj!

Julia piła pepti bardzo krótko bo miała po nim straszne kolki ale nutramigen jest duuuuzo gorszy, smierdzi jak pasza dla zwierząt albo gorzej...a kupki-masakra czuć w całym domu:baffled:

reklama
Mam pytanko, może ktoś wie... Czy mięso z młodej kózki jest OK dla małych alergików? Tak się zastanawiam, bo wszak mleko kozie raczej tak (oczywiście nie teraz jeszcze). Więc moze mięsko (podobno bardzo dobre) można spróbować?

lanjaa, a jak wysypka, zeszła? powtarzałaś już brzoskwinkę?

Do góry