reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

asiek,
nadi wazyla 2850 /53cm,
na usg widac,ze kluska, bo ma juz duze pucki i wazy tez sporo,a ponad msc do porodu,dziecko moze przytyc 800-1000g:tak:

jak ja chce CC:-p
JAK POMYSLE O PORODZIE MAM DOLA,ide robic biszkopcik, musze zagrysc czyms mysli o porodowce:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
asiek,
nadi wazyla 2850 /53cm,
na usg widac,ze kluska, bo ma juz duze pucki i wazy tez sporo,a ponad msc do porodu,dziecko moze przytyc 800-1000g:tak:

jak ja ja mam urodzic,chce CC:-p
JAK POMYSLE O PORODZIE MAM DOLA,ide robic biszkopcik, musze zagrysc czyms mysli o porodowce:confused2:

oj doskonale Cię rozumiem... chyba zadna z dziewczyn na forum tak panicznie nie boi się porodu jak ja :(((((

ale kochana pamiętaj że najważniejsze że dzidzia jest zdrowa a ten cholerny ból porodowy minie- tylko trzeba wytrzymać pare godzin....

Anja to faktycznie córcia duża się zapowiada :0 a pierwsza jaką miała wage urodzeniową??

mozesz dac namiary na ta aptekę internetową??

na odpowiednim watku wkleje link do internetowej szkoły rodzena bo wczoraj któraś z was prosiła....

ale czuje się już wymęczona ciążą... bark sił i energi na cokolwiek... wyczekuje porodu a pewnio dopiero po narodzinach małej dostane w kość ahhh...

Korba suuuper promocja pewnie sie skusze dzieki za info :)
Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl
proszę

no i zrobilam zakupy na ponad 100zl w tej internetowej aptece a jutro albo w piatek podjade po to:) fajna sprawa:)

jak dobrze ze ja pierworodka to chociaz nie wiem co mnie czeka i nie musze sie stresowac porodem;/

czesc Kobietki:)

dzieki za powitania:)
ciezko mi Was nadrobic, ostatnia godzine czytalam wczoraksze popoludnie + dzisiejsze posty:))))
zwlaszcza, ze mamy dziecko w domu...taki maly traning, tylko z dwunastolatkiem:)przylecial z nami syn Kochania na 2 tygodnie!fajne dziecko, tylko za bardzo rozpieszczone jak na moj gust, taki mamisynek!ale nie chce za bardzo ingerowac, bo wyjde na ta zla macoche!!!!!!!ale mycia zebow i codziennej kapieli nie odpuszcze!to dla jego dobra..

ja dzisiaj mam pierwsze zajecia w szkole rodzenia, idziemy razem, zebym sie pewniej czula wsrod irlandzkich Mamus:)

Tosia -super ze Mamie sie udalo dostac do szpitala, teraz trzymamy kciuki zeby jej pomogli:))))

Pysia - ja wiem, ze glupio tak lezec, ale Mama powinna rozumiec i nawet nie prosic Cie o takie przyslugi...moze jej to delikatnie wytlumacz!

jak zwykle..."wiecej grzechow nie pamietam":)))))to znaczy pamietam co pisalyscie, ale nie pamietam ktora...przepraszam!

ale gratuluje wizyt i zycze powodzenia na dzisiejszych, bo jescze pare zostalo:)

hurrra, hurrra, hurrra!!!! tak dziś będe zaczynac wpisy ;-)
ja się pomału zbieram.. tzn po chińsku... bo najpierw się pomalowałam a dopiero za chwilke idę do wanny :-) ja tez pomyślę o tej aptece, bo własnie sprawdziłam i jedną z tych aptek jest apteka mojej ciotki, do której zaraz mamę zawożę :-) tzn pomyslę, bo nie chcę żeby jakoś tam się czuła zobowiązana.. choć już cos mamie własnie o tym mówiła.. ja dziś za ta kartkę z rana postanowiłam nie ugotować zupki (mięsko mam z wczoraj) i zrobiłam M gulaszowa z torebki :-D już widzę Jego minę... :-D
Dziewczynki, czekamy na relacje z wizyt :-)
hurrra, hurrra, hurrra!!!!

witam dziewczynki ,troszke sie nie odzywalam bo nie mam jakos weny do pisania:-(
ale mam do was pytanko jak sie nazywaja te paski do sprawdzania wod plodowych i mniej wiecej w jakiej sa cenie ,bo jakos mi dziwnie mokro,
z moim synkiem tak samo dziwnie mi bylo i na drugi dzien odeszly mi wody calkowicie a teraz nie chce alarmu w domku podnosic a moj gin na wkacjach to bym sobie sprawdzila i byla spokojniejsza

gratuluje udanych wizyt

reklama
Tosiu cieszę się, że Twoja mama dostała się do szpitala. Trzyma kciuki oby jej troszkę ulżyli a zwłaszcza o to by mogła pojechać do senatorium, bo to podobno najbardziej pomaga (zdanie i odczucia mojej mamci, która też choruje na rzs)

Pysiu wrzuć na luz i olej wszystkich jeśli nie dociera do nich, że musisz odpoczywać a nie ganiać na wysokości lamperii. Odpoczywaj teraz jak najwięcej tym bardziej, że masz anemię i jeszcze się gdzieś wyłożysz na chodniku uderzysz głową o beton i dopiero będzie akcja. Uważaj na siebie i stań się egoistką. Buziak wielki na odwagę:-):-)

No ja już jestem w domciu po maratonie ze skierowaniem:-) i już spokojnie czekam do jutrzejszych badań. Dziewczynki proszę o trzymanie za nas kcuków jutro od 8.00, bo boję się strasznie.

Dziś wszamałam gyrosika a jeszcze chodzi za mną pizza na kolację i staram się oszukać wciągając jabłko i przygotowując bób, ale już czuję, że będę wiercić M dziure w brzuchu coby skoczył wieczorkiem do pizzerii:-):-):-)

Do góry