Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Kilolek ja dziś dałam butlą na śniadanie bo mi się łychą nie chce machać zjadł mały 190 ml ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie o tobie dzisiaj myslalam, bo mamy podobny problem.A u nas lipa bo malo je i zasypia jedynie na cycu albo w wozku. Mleka sztucznego nie tyka, jedynie kleik kukurydziany na mleku (ostatnio wyczyn: zjadla lyzeczka 60 ml). No ale probujemy nadal, coraz wiecej i wiecej i moze zalapie.... A tak to cycujemy caly dzien i noc, heh...
i tak malenko je i wszystko z bananemw iec wybredny nadal jest. ja konsekwentnie 3 razy dziennie o stałych porach podawałam i w koncu sie prrzekonal do tej odrobinywlasnie o tobie dzisiaj myslalam, bo mamy podobny problem.
powoli zaczynam tracic nadzieje,ze ona bedzie w stanie jesc stale posilki. czasami mysle,ze znalazlam cos, co jej bardzo smakuje, z tym,ze za kilka dni juz jej nie podchodzi. albo pora nie ta albo zeby, albo jeszcze cos innego... chyba nie mam wystarczajaco cierpliwosci
podziwiam kilolka, bo michas tez byl wybredny i uparty na poczatku
ja teo nigdy samego nie dawąlam tylko albo do owoców albo ewentualnie naleśniczki robiłam. Do niczego iinnego to moim zdaniem się nie nadaje.
A wy wszytskie owoce prużycie jak Eff_k? bo ja to wszystkie surowe daje
ja też surowe daje :-)A wy wszytskie owoce prużycie jak Eff_k? bo ja to wszystkie surowe daje
Przy okazji - obliczyłam, ze miesięcznie wydaję około 150 zł na same banany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra
oczywiście obaj chłopcy je jedzą, michaś myslę sam by nie przerobił takiej ilości hehe tj około 30kg![]()