reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ale dziewczyny mi chodzilo o ZNAK ZODIAKU!!! :DDDDDDDDDDDD a nie blizniaki-blizniaki :)))))
Dziunka - trzymam kciuki, on mlody jest wyjdzie z tego, szkoda tylko ze taki "pognieciony" ale najwazniejsze ze caly. Znajdzie mila pania ktora si enim zajmie ;D

Dziubasek zdrówka dla Was wszytskich i życzę szczęśiwej ciązy. Ps. jak sobie radzisz z noszeniem Olafka, kiedy sama musisz uważać?
Dziuń zdrówka dla brata!

Mój Dziubek już śpi 2h, śmiać mi się chce bo jest samoobsługowy w smoczku, jak smoczek z buzi wypadnie mały spi bez smoczka a jak zacznie się kręcić to szuka smoka, sam sobie wkłada do buzi i dalej smacznie spi ;D Już od jakiś 4 msc tak robi! ;D albo i więcej. Tak więc nocne pobudki na smoka nas nie dotyczą ;D
Jadę do lekarza po receptę na Pepti.

Miłego dnia dziewczynki!

Witajcie,
poprzestawiałąm dzis dzien , bo mialo padac kolo poludnia , a tu slonce :eek: bylismy juz kolo 9 na spacerze , zakupy zrobione , obiad "sie robi".

PASS jak szalec na całego :-p
Dziubasek wklej jakies foty brzuszka, smaka mi robiłąs na nastepne dzieciatko ... maz cos wspomina zeby za jakies pol roku zaczac staranka... sama nie wiem.

KILOELK GRATULUJE AWANSU!!!!!!!!!

Dziubasek zdrówka dla Was wszytskich i życzę szczęśiwej ciązy. Ps. jak sobie radzisz z noszeniem Olafka, kiedy sama musisz uważać?

Dzięki! Organizm do noszenia Olafa - 10 kg mam przyzwyczajiny już, tak mówi lekarz :) na szczęście Olafa tak dużo nie noszę, odkąd raczkuje jest samoobsługa w tym względzie :) Jedyne co, to muszę nauczyć się go nosić w chuście na plecach i ciężko nam to idzie! :(
Dziubasek wklej jakies foty brzuszka, smaka mi robiłąs na nastepne dzieciatko ... maz cos wspomina zeby za jakies pol roku zaczac staranka... sama nie wiem.
brzuszek póki co mały, przytyłam 2 kg - spacery 10 km z Olafem dają efekty :)
JA polecam ciążę z małym człowiekiem przy boku, mała róznica wieku i póżniej dzieci razem się bawią same :) U nas będzie różnicy 14 miesięcy.

Pasii ja też chciałabym bliźniaka, sama jestem spod tego znaku :) no ale, nie wyszło :)

Kilolek gratulacje

Dziubasek gratuluję kolejnego synusia. Podziwiam ja bym się bała, że nie dam rady i dlatego chce poczekać, ale widzę, że Ty nie masz obaw więc super, że sie zdecydowaliście.

reklama
pathanka w sumie taki mieliśmy plan od początku. Z moim charakterem istaniało zagrożenie, że w późniejszym terminie nie zdecyduję się na dziecko (skoro już wiem co mnie czeka, to wstawanie w nocy co 2 godz., płacz, poród :)) A poza tym chciałam posiedzieć z synkiem w domku i nie chciałam wracać jeszcze do pracy. Liczyłam na jedną dłuższą przerwę w pracy, potem jak wrócę to juz na 100% :)

Do góry