reklama
passingby
Fanka BB :)
Ale dziewczyny mi chodzilo o ZNAK ZODIAKU!!!
DDDDDDDDDDD a nie blizniaki-blizniaki
))))
Dziunka - trzymam kciuki, on mlody jest wyjdzie z tego, szkoda tylko ze taki "pognieciony" ale najwazniejsze ze caly. Znajdzie mila pania ktora si enim zajmie ;D
Dziunka - trzymam kciuki, on mlody jest wyjdzie z tego, szkoda tylko ze taki "pognieciony" ale najwazniejsze ze caly. Znajdzie mila pania ktora si enim zajmie ;D
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziubasek zdrówka dla Was wszytskich i życzę szczęśiwej ciązy. Ps. jak sobie radzisz z noszeniem Olafka, kiedy sama musisz uważać?
Dziuń zdrówka dla brata!
Mój Dziubek już śpi 2h, śmiać mi się chce bo jest samoobsługowy w smoczku, jak smoczek z buzi wypadnie mały spi bez smoczka a jak zacznie się kręcić to szuka smoka, sam sobie wkłada do buzi i dalej smacznie spi ;D Już od jakiś 4 msc tak robi! ;D albo i więcej. Tak więc nocne pobudki na smoka nas nie dotyczą ;D
Jadę do lekarza po receptę na Pepti.
Miłego dnia dziewczynki!
Dziuń zdrówka dla brata!
Mój Dziubek już śpi 2h, śmiać mi się chce bo jest samoobsługowy w smoczku, jak smoczek z buzi wypadnie mały spi bez smoczka a jak zacznie się kręcić to szuka smoka, sam sobie wkłada do buzi i dalej smacznie spi ;D Już od jakiś 4 msc tak robi! ;D albo i więcej. Tak więc nocne pobudki na smoka nas nie dotyczą ;D
Jadę do lekarza po receptę na Pepti.
Miłego dnia dziewczynki!
oj naprawdę nieciekawie! tak się człowiek musi dostosować, wszystko zmienić i tak strasznie uważąć. A co lekarze na to, ze są winni? Nie należy mu się jakies odszkodowanie?
Wiesz, on będzie częstym gościem w tych szpitalach i mama nie chce narazie robić im koło dupy...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
poprzestawiałąm dzis dzien , bo mialo padac kolo poludnia , a tu slonce
bylismy juz kolo 9 na spacerze , zakupy zrobione , obiad "sie robi".
PASS jak szalec na całego
Dziubasek wklej jakies foty brzuszka, smaka mi robiłąs na nastepne dzieciatko ... maz cos wspomina zeby za jakies pol roku zaczac staranka... sama nie wiem.
KILOELK GRATULUJE AWANSU!!!!!!!!!
poprzestawiałąm dzis dzien , bo mialo padac kolo poludnia , a tu slonce

PASS jak szalec na całego

Dziubasek wklej jakies foty brzuszka, smaka mi robiłąs na nastepne dzieciatko ... maz cos wspomina zeby za jakies pol roku zaczac staranka... sama nie wiem.
KILOELK GRATULUJE AWANSU!!!!!!!!!
dziubasek08
Dziubasek zdrówka dla Was wszytskich i życzę szczęśiwej ciązy. Ps. jak sobie radzisz z noszeniem Olafka, kiedy sama musisz uważać?
Dzięki! Organizm do noszenia Olafa - 10 kg mam przyzwyczajiny już, tak mówi lekarz
brzuszek póki co mały, przytyłam 2 kg - spacery 10 km z Olafem dają efektyDziubasek wklej jakies foty brzuszka, smaka mi robiłąs na nastepne dzieciatko ... maz cos wspomina zeby za jakies pol roku zaczac staranka... sama nie wiem.
JA polecam ciążę z małym człowiekiem przy boku, mała róznica wieku i póżniej dzieci razem się bawią same
Pasii ja też chciałabym bliźniaka, sama jestem spod tego znaku
Kilolek gratulacje
martolinka
Mama i nie tylko :-)
dziubasek gdyby nie to , ze w tym roku czeka mnie obrona pracy mgr., ktora jest w polu daleko to kto wie 
kilolek
podwójna listopadowa mama
rozumiemWiesz, on będzie częstym gościem w tych szpitalach i mama nie chce narazie robić im koło dupy...
Dziubasek gratuluję chłopczyka!
reklama
dziubasek08
pathanka w sumie taki mieliśmy plan od początku. Z moim charakterem istaniało zagrożenie, że w późniejszym terminie nie zdecyduję się na dziecko (skoro już wiem co mnie czeka, to wstawanie w nocy co 2 godz., płacz, poród
) A poza tym chciałam posiedzieć z synkiem w domku i nie chciałam wracać jeszcze do pracy. Liczyłam na jedną dłuższą przerwę w pracy, potem jak wrócę to juz na 100%