Olcia - no tak, jakbym zapomniala, ze to nie Polska?ale wiesz , niech sobie mysla, ze panikara...wazniejsze zdrowie dzidzi i Twoj spokoj...bo z Toba dzidzia tez sie denerwuje!chociaz fakt, mi tez mowili ,ze skurcze sa normalne a polska ginka dala leki, i tak ich tutaj oszukiwalalm w szpitalu, ze nic nie biore...i sie modlilam, zeby sie nic zlego nie zaczelo dziac, bo wtedy musialabym im powiedziec..
od dzisiaj odstawilam leki, wiec chociaz klamac nie bede musiala
Olcia , a nie masz nospy?czy nie chcesz jej brac?bo z ich paracetamolem to roznie bywa...a mi nospe z Polski przysylali,,wrecz sie balam, ze o jakis przemyt nas posadza
Betti - uplawy norma, ja mam dni, ze jest ich bardzo duzo...i tez sie balam, a wczoraj lekarka powiedziala, ze mam jeszcze bardzo duzo wod plodowych
a u nas leje za oknem...i znowu nic sie nie chce....
Lilu - przepraszam, ja duzo ponad 10 dziennie pisze
ale jak Kochanie w pracy i pogoda do bani, jestescie moim jedynym towarzystwem
Betti - uplawy norma, ja mam dni, ze jest ich bardzo duzo...i tez sie balam, a wczoraj lekarka powiedziala, ze mam jeszcze bardzo duzo wod plodowych
a u nas leje za oknem...i znowu nic sie nie chce....
Lilu - przepraszam, ja duzo ponad 10 dziennie pisze

bo mój sterczy jak zwykle...wysoko...Matko jestem załamana...dostaję na głowę i jeszcze teraz mam tak daleko do wizyty....oszaleję

Ty do cesarki tak spokojnie podchodzisz...daj mi trochę twojego optymizmu...mam nadzieję, ze jak wrócisz to napiszesz że nie było tak źle!!!!!!!!!! Liczę na ciebie!!!!!!!!