Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dawaj zawieramy układ chetnie urodzę...może jeszcze któraś chce skorzystać??? bo ja naprawde wolę sn niż cc...po urodzeniu córki dochodziłam do siebie kilka dni z tym,że po 12 godzinach od porodu siedziałam po turecku na łóżku karmiłam małąWitam ponownie:-)
Lilu kochana ja też chętnie zamienię sn na cc, idziemy na układ??;-)Nie martw się tyle, przecież najważniejsze jest maleństwo, męczyć się nie będzie przy porodzie, kwadrans i będzie na świecie:-)

teraz też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!jak pisałam wyzej możemy zrobić dilaNo ja tez bym chyba woalala cc - ale mi nikt nawet slowem nie proponuje - takze nie mam wyboru:-)

) jutro udać się do laboratorium zrobić wyniki i na czwartek umawiam się na wizytę a co.....martwię się i już a jako, ze w ciąży jestem mam prawo do niekontrolowanych wybuchów paniki:-);-)

Chyba jednak najlepiej, aby oszczędzić własne nerwy, pójdź prywatnie do lekarza!Witam, jestem po wizycie u lekarza. Okazało się, że jednak Ania nie ma ospy, tylko jakaś wirusówka ja dopadła. Muszę smarować jame ustną fioletem i tantum verde do tego, ewentualne coś na gorączkę.
witajcie;*
Pamietacie mnie???
Gratuluje nowym Mamaus;*:*
u mnie......same dobre zeczy jestem w ciazy...6tc...sam poczatek boje sie strasznie;ale dam rade....dla SIEBIE....
pozdrawiam:*
I od razu lepszy humor! Już wyprane - schnie sobie na balkoniku!wiesz ja mialam ktg tylko jak sie zle czulam i sama na pogotowie pojechalamA ja w ogóle nie miałam do tej pory robionego KTG - to źle?
W ogóle to zarejestrowac mnie nie chciała dzis telefonicznie na 02.09 na wizyte jak kazał lekarz i dopiero na 07.09, no ciekawe czy ja dotrzymam ???? Mowie jej ze przeciez ciezarne mają pierwszenstwo, ze ja 37 tydzien, ale ona ze ma komplet!!!! I ze rejestracja jest od 7.25 (to wiem) wisiałam na telefonie jak durna od tej godziny i ciagle zajete było, dopiero o 8.55 udało mi dodzwonić, a ona mi takie teksty sadzi!!!!! Nosz.............
I jeszcze mi sie zwolnienie konczy wlasnie 02.09. wiec trzeba bedzie chyba prywatnie sie wybrac do mojego ginka, bo tak do na ksiazeczke chodzilam (tez do niego).
wkurzyłam sie od rana..............
co mam zrobic teraz dżizasssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!
witajcie;*
Pamietacie mnie???
Gratuluje nowym Mamaus;*:*
u mnie......same dobre zeczy jestem w ciazy...6tc...sam poczatek boje sie strasznie;ale dam rade....dla SIEBIE....
pozdrawiam:*