reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kamila- ja w pierwszej ciazy przytylam 30 kg to bylo cos strasznego!!!!!!!!!!! teraz sie pilnuje i jem normalnie a nie jak wtedy objadałam sie poprostu;-)

mysle ze cwiczenia i beganie by ci duzo pomoglo ale takie regularne no i zdrowe jedzonko nie dieta ale zdrowe tylu ciemne pieczwko zero tłustych i słodkich potraw....

reklama
Pinka ja przytylam 23 kg ale juz nie mam nic poza brzuchem:no:nie odmawiaqj sobie az tak,zzucialas przeciez wszytsko to i dasz drugi raz.fakt 30 kg to duzo ale z 18 to chyba norma:tak:
Kamilalopez pytalam sie lekarzy,HV przychodzily do mnie i przestaly bo same nie wiedza.Ostatnio jak byly to mialy poszukac na necie cos jeszcze i przyjsc mi powiedziec a to bylo z rok temu:no:

Pinka25 no to sporo przytylas,ja przytylam w ciazy tylko 13kg co mnie i tak zszokowalo bo niczego sobie nie odmawialam,a mam sklonnosci do tycia i od zawsze musialam sie pilnowac co jem zeby wygladac dobrze.A teraz jak narazie nie zrzucilam ani grama po ciazy-niby mowia ze przy karmieniu piersi sie chudnie ale tak to tylko niektorzy maja.

Kwiateczek
no to bardzo Ci pomogli:sorry: A nie probowalas pytac lekarzy w Polsce?

Milej nocki dziewczyny:-)

Helol Kobitki!

kwiatuszek to rzeczywiscie pomoc nie z tej ziemi...widocznie przerosla ich sytuacja...co z nich za HV....

pinka
ja przytylam 20 kg, co w ogole nie bylo widac po mnie, dopiero po porodzie, od razu zrzucilam 10 kg, i tak zostalo...tyle ze juz teraz jest 13 kg na plusie...ech

kamilalopez jak bedziesz miala wyniki z hula hop to przekaz...ja juz cwiczenia zarzucilam, bo mi nic nie daja, a zdrowo sie odzywiam(tez karmie piersia) i duzo na swiezym powietrzu ostatnio i nic....ostatnio pomyslalam, ze to moze przez tabletke anty...juz sama nie wiem...

Milego Dnia!!!

dzis wyjezdzamy z zakopca :) do dziadkow.

PINKA- ja z nastka ponad 30kg przytylam...i nie wierze ze przytucie w ciazy to kwestia co sie je i ile, bo ja jadla wsio gotowane lub na parze, nic smazonego, prawie wogole slodyczy....ja bylam warzywno-owocowa babka wtedy...i ponad 30 kg. Ja juz nie wiem czego to kwestia, najwazniejsze odzywiac sie zdrowo :tak: a wiesz ze i tak zrzucisz wsio

reklama
Do góry