reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ewela , Agast - W rossmanie jest promocja tylko na na activ 2 i 3 a jedynkę aktiva kupiłam wczoraj w rossmanie po 38,99 bodajże ! i to jest 900g nie 800. W rossmanie jest najtańsze bo w carefurze kosztuje 40,99. Ewela chyba używa tego w tekturowym pudełki\u. Patrzyłam na nie i małe opakowania w rossmanie kosztują około 12 złotych
Mnie się wydaje Agast że jak kupujesz duże opakowanie to raczej jest to bardzo opłacalne bo za małą 400g puszkę nan active 1 musisz zapłacić od 26-28 złotych jak kupisz 2 to zapłacisz 52-56 złotych a kupując duzą za nawet 4 dychy oszczędzasz około 12 złotych i masz 100g więcej proszku
No więc potwierdzam, ze w promocji jest tylko Nan 2 i 3 ale!!! puszka NAN activ 1 400g kosztuje 21zl, a w carfurze duza puszka (800g!!! sprawdziłam) kosztuje 35zl, a Rossmanie 900g 38zl. Pudełko 350g 12,49. Kupując 3 pudełka masz 1050g mleka za niecałe 38zl :)Wniosek z tego taki ze najbardziej opłaca sie kupowac w małym pudełku!!!!!!!!!!!

A pampersy w Rossmanie tylko w rozm 5 są w promocji ;/

Kasiulka- od dzis W Lidlu jest nowa gazetka i nie ma pampkow w promocji :/

Kupiłam w Rossmanie na próbe dwie pieluszki Baby Dream. Uzywała ktoras?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma książki z 1 kl liceum potrzebuję dla chłopaka z biednej rodziny:(Oczywiście za drobną opłatą:)

ksiazek to ja juz hoho od lat nie mam

kurde zamowiłam superaszcze botki saszki na jesien i kuzwa sa za waskie ,tzn wejscie za waskie i nogi wsadzic nie moge :angry::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie wsciekla jestem, bo ostatnio jakiegos pecha mam :dry:

Oryginalne serio serio , potrafię odróżnić :) choć tureckie podróby są identyczne z oryginałem. Facet z tymi perfumami stoi tam od kilku lat w tym samym miejscu , zawsze go widzę.I zawsze ma tylko kilka sztuk nic poza tym i za każdym razem inne Dzisiaj miałam farta bo chyba potrzebował kaski i wytargowałam połowę tego co mi powiedział. Chciał po 50 za sztukę:) Popsikałam się jak kupiłam i do tej pory mi mąż mówi że pachne bo ja nie czuję :) Wszystko wygląda ok , no chyba że dobra podróba w oryginalnym flakonie bo kupiłam bez pudełek tylko gucci ma te opakowanie przezroczyste

nie kradzionne czasem te perfumy?cygani tez org.za 5dych sprzedaja;p

cobra pewnie i kradzione albo dobrze podrobione , zreszta wlasnie z warszawki takie miałam . Perfecta podaj numer partii to ci powiem czy orginały

reklama
kurde blaszka moja mama sie wczoraj przewrocila na rowerze i chyba reke złamała :szok:, własnie pojechala z tata do szpitala na ize przyjec :szok::-(, mam nadzieje,ze to nie złamanie:blink::sorry2:

Do góry