reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Próbuję do was już napisać od rana, ale nie mogę chwili znaleść. Dopiero teraz jakoś mi się udało:)
Przeczytałam o straganowie i powiem wam na stępie że jesteście OKROPNE!!!! Taką ochotę mi narobiłyście, a ja nie mogę:((((
Widzę na waszych suwaczkach, że pociechy coraz większe;) Widziałam zresztą część na nk:) Dajcie im wszystkim buziaczki od ciotki:)
Moja też rośnie... Nie długo wracamy do domu więc będę z wami częściej, a powiem wam że strasznie mi się nie chce, ale wracam do szkoły i częściowo do pracy, bo mam masakrę:((( Bałagan jak nie wiem co....:(

reklama
a Ty pracujesz już czy tylko ograniczyłaś działalność do min?

super że tak długo, wypoczywajcie i objadajcie się :) i w takim razie jeszcze raz udanego pobytu
co do sterylizacji my nie korzystamy Musiu posila się bezpośrednio z dystrybutora raz lewego raz prawego :)

to dopiero świetna firma, super

Pracuję i nie pracuję , mam na szczęście pracownika , który mnie wyręcza na wyjazdach. Większość i tak robimy przez internet i telefon , więc nie widziałam potrzeby "iścia" na macierzyński za 300 czy 400 złotych
Poza tym bedąc jeszcze w ciąży a zwłaszcza w szpitalu ostatni miesiąc ,kilka transakcji prowadziłam które mają swój dalszy ciąg w tym momencie jeszcze więc jest co robić i nie muszę często wyjeżdżać bo albo wyślę pracownika ,albo jadę jak mój może posiedzieć z synkiem:)

kasiulka-ja okresu tez niemam:-) ale po Marysi to niemiałam dwa i pół roku bo jak miała 5 miesięcy zaczełam brać cerazette
eagle-super że przedłuzyli ci umowe
agast-ja też wszystko w jednym proszku od początku piore lovella stoi tylko do jakiegoś ręcznego prania a że takiego mało to jest prawie nieużywana

Ostatnia edycja:
2 tyg też dostałam, ale to jest urzędowe, każdemu przysługuje po napisaniu wniosku, czyli każdy ma 22 tyg urlopu macierzyńskiego, moja firma daje jeszcze zgodnie ze swoja polityką dodatkowe 6 tyg płatnych, czyli łącznie mam 28 tyg macierzyńskiego płatnego:-D
eee.. no to wypasss :):)

zdec- wracaj do nas!!!

witam mamusie;-)

perfecta- nutramigen zawsze się przyda;-) trzeba się jakoś umówić na spacer czerwcówek;-)

gosiargo- co do urlopów to ja mam macierzyński do 16.11 później cały urlop zaległy i 2 dni opieki za 2010 i wyszło mi do 31 grudnia. Później chcę pójść na wychowawczy tak jak ty do września- złożyłam już dawno wnioski o żłobek i liczę, że go dostanie. Choć boję się że i tak zostanę bez roboty bo mnie zwolnią na wychowawczym ( z tytułu likwidaci stanowiska mogą to zrobić) no ale trudno, będę się martwić jak tak się stanie
klementinka- ja sterylizuje w sterylizatorze do mikrofali- to normalne że butelki zachodzą od użytkwania mają taki nalot
iiwka- ja też mam butelki LOVI- są świetne

my dziś lenimy się w domku- małą ma jakiś strajk głodowy- od 1 w nocy zjadła dopiero 2 razy;-/ i za nic nie chce

reklama
witajcie ! znowu parę dni nie pisałam bo w domu zamieszanie rany jak ja mam dość gości i remontu ale jeszcze trochę i się skończy remoncik no i mały będzie miał swój pokój dla siebie.Te dziewczyny które lubią chodzić po lesie uważajcie bo mój mąż był przed wczoraj na grzybach i przyniósł do domu kleszcze jednego miał na sobie a drugi na nieszczęście wlazł na małego no i skończyło się u lekarza stres jak nie wiem co czy się nic nie rozwinie ale na szczęście chyba jest ok

Do góry