reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dzień dobry
trzecia.... mój smok żarłok także zaliczył pobudkę o 5.40 dostał cyca i pospaliśmy prawie do 8 bo nas Asia obudziła:-D

lecę na lekturkę wczorajszą

komu kaweczkę?:-)

trzecia?
dzis Jas postanowil wstac o 6:30 i juz nie spac wiec siedze i czekam az ktos jeszcze wstanie
chociaz to mile chwile z kubkiem zielonej herbaty, troche spokoju

Koriander zamykaja Aniola, wczoraj ostatnia impreza byla:-:)-:)-(

edit: pytałam Was o pomysł na prezent na pierwsze urodzinki, macie jakieś?? Bo nam to za bardzo nic do głowy nie przychodzi :( To pytanie szczególnie do tych z Was, które mają już nieco starsze dzieci, które miały już swoje pierwsze urodzinki... Ale oczywiście będę za wszelakie sugestie wdzięczna:)
ja rok temu mojej chrzesnicy kupilam wlasnie konika na biegunach ale doczytalam ze juz maja
moze takie cos:

sa tez wersje dla dziewczynek, np z hello kitty

edit: wcielo mi pol posta

Perfecta ja juz zmienilam smoka na 2, tylko do wodz i herbatki podaje 1

Kasia Janicka wiec robisz jak ci radzilam? wazne zeby oproznial piersi po nocy to lepiej bedzie pokarm narastal

Dziewczyny z Torunia, gdzie na starowce mozna przewinac malucha? wczoraj robilam to przy przymierzalniach w C&A na dziale dzieciecym

eagle ja poprosze, z mleczkiem i bez cukru

Ostatnia edycja:
Ja się na kawunię piszę :tak:
Dzień dobry:-) Ale macie godziny wstawania w niedzielę! Gdyby nie to, że muszę za niedługo do pracy zmykać to pewnie bym się na drugi boczek przekręciła i spała dalej. Kornelka wróciła do rytmu budzenia się około 3 nad ranem, a było już kilka nocek, że spała do 6... Dziś pobudka o 3, potem o 7 prawie godzinę gadała i wreszcie przed chwilką usnęła :happy:
Wczoraj wieczorem rozprawiliśmy się z problemem prezentu na roczek dla chrześniaka, postanowiliśmy podarować mu Krzesełko uczydełko - mam nadzieję, że będzie z niego zadowolony. Fisher Price Krzesełko Uczydełko K0433 - opis, informacje, dane techniczne produktu
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

u mnie pobudka podobnie jak u was o 6, jedzonko, 40 minut gadania i z powrotem spanie do 8:-D

koriander - a z jakiej okazji ten wywiad?
karo - dzięki za polecenia nawilżacza, zdecydowałam się na ten model:tak:
nadika - fajnie, że wakacje się udały no i pogoda dopisała:tak:
avena - u mnie dzisiaj 4 dzień A6W przede mną, ale tez mam zakwasy:szok:
Perfecta - ja używam już 3 chyba od momentu jak mała skończyła 3 m-ce

Klementinka - nie pomogę Ci z miejscami do przewijania na starówce bo jakoś się póki co tak składało, że nie miałam takiej potrzeby... Jednak nie kojarzę za bardzo takich miejsc... Pomysł z C&A dobry, w razie potrzeby do wykorzystania. No a z Aniołem to porażka, z tego co wiem to zamykaj go ponieważ niedawno dyrektor muzeum zaśpiewał sobie bajecznie wysoki czynsz za lokal (20 tys/m-c) i po prostu nie dają rady:szok:. Trudno sobie wyobrazić, że nie będzie można pójść pod Anioła...
A Ty do kiedy w Toruniu jesteś??? Może jakiś spacerek z wózeczkami ???
Gosiagro - ja już czwarty dzień A6W mam za sobą, zaczęłam od tego poranek... Zakwasów w sumie nie mam, ale może to dlatego, że teraz sporo pływam i te mięśnie mam wyćwiczone.

witam !znowu to samo naprodukowałam się i wcięło mi posta brrrrrrrrrrrrrrr
nie dość że mały dzisiaj dał popalić to jeszcze to ale mam nadzieję że dzień będzie lepszy
mały marudził od 2 a o 4 to juz na maksa awantura ale właśnie zasypia więc mogę trochę posiedzieć przy lapku pokarzę wam najnowsze zdjęcia wczorajsze przy kaszce i dzisiejsze nowy folder(2) 001 [800x600].jpgnowy folder(2) 003 [800x600].jpg

reklama
ech chwilkę mi zeszło bo żarłok się upominał o cyca:-)
ita85 dobrze że wyjazd się udał o ile można tak powiedzieć i opiekunka się sprawdziła
aqq, Ania. dużo zdrówka dla Was dziewczyny i dla malenstw
kalwa oj to nieciekawa sytuacja tym bardziej że mężowie sie kumpluja, ale ja też taka pamiętliwa jestem i jak ktos mi coś zawini to długo to noszę w sobie
MagdaM piękna kolekcja kasztanków, my nie mamy aż tyle a ja i tak ostatnio robiłam ich selekcję z Asią i część która sie brzydko pomarszczyła wyrzuciłyśmy
iiwka ja nie mam konta na nk więc nie oglądnę ale pewnie starszy synek zadowolony
Lencja nasza Asia rok temu dostała Szczeniaczka Uczniaczka a od rodziny kasę
moze jakiś rowerek, mega duży zestaw klocków lub poprostu zapytajcie rodziców
edit: o już doczytałam że zdecydowaliście się
lenadtr najlepszości dla Gai
agast22 czytałam na fb to straszne, ja też bardzo często płace kartą ech...i jeszcze te przygody z allegro
wczoraj chyba jakiś fatalny dzień był dla większości
koriander przyłącze się do pytania z jakiej okazji ten wywiad?
karo85 piękna łobuziara :-)
nadika super że wyjazd się udał
avena u mnie jakoś brak większej motywacji:tak::-) niby coś tam robię ale....
Milka26 ja nie byłam ale miałam takie plany jak Asia była mniejsza i ....jakoś tak się nie udało:-)
izia piękne fotki
Perfecta dziękuję, też od prawie dwóch lat prenumeruję:-)
i choć gazetka lezy i czeka na lepszy czas do poczytania to ten artykuł czytałam i nawet z moim śmialiśmy się że jak dla nas to bardzo na czasie:-)
pisałam juz że wczoraj jakiś sądny dzień był, dużo dziewczyn rozpoczęło dzień od kłótni a my dla odmiany tak skończyliśmy sobotę, efekt taki że zamiast miłego wieczoru z Asią po 20 byłyśmy w łóżku a mój oglądał mecze, a dziś już pracy od rana siedzi, a jakby tego było mało to swoje dołożyła teściowa, ech...nawet nie chce mi się pisać jakie pie....ły wymyśliła znowu ale juz miałam jej ochotę powiedzieć że tak Tomus cudownie odzyskał słuch i zaczął całymi zdaniami mówić do nas;-) to mozecie sobie wyobrazić jak mi zalazła za skórę

to sobie pomarudziłam przy okazji, ale od razu o wiele lepiej mi się zrobiło:-D

obiecana kaweczka

Zobacz załącznik 286856

Do góry