reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Noc była przechlapana, teraz jest lepiej, ale Piotrek nic nie je tak go gardło boli :-(
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka :tak:
Milka- dotychczas też nie było problemu z braniem lekarstw, Piotrek łyka wszystkie syropki, tabletki, wziewy itp, tylko wczoraj się tak zauparł, że nie weźmie nurofenu i koniec :wściekła/y: Pieknie Ercio trzyma główkę!
Ewelinka- też kombinowalismy z czopkiem, ale on do 4 rano porządnie nie zasnał, a później jakoś gorączka przeszła. Czy to był mecz Lecha? Oj, szczerze mówiąc też bym po nim wczoraj zabalowała ;-) To Ty już pracujesz? :szok:
agusia44, Agentka- witajcie!
ewela- bez nerw ;-)Bedziesz mieć śliczną protezkę nikt nie zauważy, a i boleć taka nie będzie ;-)
Perfecta- o tak tak, głośne smianie się dziecka to najpiękniejsze co może spotkać, matkę , w bajce o Dzwoneczku było, że na pierwszy głośny śmiech dziecka rodzi sie bowa wróżka, tak mi się to podoba :-D
dorotkade- zdrowka życzę!
avena to w sumie dobre wieści od lekarza, a żelazo na pewno dojdzie do normy jak będziesz wprowadzać nowe posiłki. Fryzura super, Igusia też i jeszcze kolor na ścianie mi się podoba :tak:
gosiagro- ja też jestem ostrożna z gołymi zdjęciami :tak:

na razie

reklama
No w szoku jestem jak mi mała w dzień ładnie śpi:tak::tak: zresztą w nocy tez:cool2: położyłam ja przed chwilką 2 minuty i śpi, warto było się przemęczyć:tak:

Ile trwalo nauczenie Majki zasypiania?
Moja sie oduczyla przez tesciowa :/ i teraz tego baaardzo zaluje bo potrafie ja bujac zanim zasnie czasami nawet 40min :/ a jak próbuje ja uczyc na nowo to placze histerycznie :(

Agentka RR - Klupś ma kolekcję safari z żyrafką, a drewex ma z misiem:) A nosidełko - nie mam pojęcia, ale pewnie nie za długo

iiwka - na ścianach kolorek jagodowy:tak:

gosiagro - co do zdjęć mam takie samo zdanie

Lena - Ty się znasz na sprawach kulinarnych, poleć mi jakąś fajną sałatkę, albo jakieś przystawki, pliiissssss:-)

Mam ogrom roboty w domu bo jutro imprezka podwójna, mój mąż tez miał trzydziechę i nie dość że mam lenia to jeszcze Iga marudna dzisiaj.

avena-super fryzurka!:tak:ja dziś z tych nerw wkońcu wyszłam z domu po kole a poszłam do fryzjera męża z dzieciakami zostawiłam ale ja tylko grzywka i troche wycieniowałam
kajdusia- lecha lecha:tak:a no pracuje narazie 4 godz z przerwą na karmienie;-)
Musze zaraz laptopa odnieść do rodziców bo ma mi siostry chłopak wkońcu matryce wymienić tą co stłukłam będąc w ciąży;-)więc do jutra

Agentka RR - Klupś ma kolekcję safari z żyrafką, a drewex ma z misiem:) A nosidełko - nie mam pojęcia, ale pewnie nie za długo

iiwka - na ścianach kolorek jagodowy:tak:

gosiagro - co do zdjęć mam takie samo zdanie

Lena - Ty się znasz na sprawach kulinarnych, poleć mi jakąś fajną sałatkę, albo jakieś przystawki, pliiissssss:-)

Mam ogrom roboty w domu bo jutro imprezka podwójna, mój mąż tez miał trzydziechę i nie dość że mam lenia to jeszcze Iga marudna dzisiaj.

Kochana bardzo chętnie le z jakich składników ???Ma być to coś bardzo wytwrnego, eleganckiego czy cos chłopskiego, wiejskiego??Chociaż powiedz co to za impreza w domu czy w plenerze;)Cos typu faszerowane pomidorki badż jajka faszerowane lub parówkowe ośmiorniczki??

Ostatnia edycja:
hej:-)
widze ze u was chyba wszystko oki:-)
u nas tez jakos powoli leci i juz niedlugo konczymy4 mies. ale zlecialooo...:szok: z karmieniem nam troszke gorzej idzie, bo maly praktycznie przez sen doi cyca, innaczej nie chce ,ale najwazniejesze ze doi piers;-) (mm nie chce tknąc na moje szczescie) w cyckach mam duuzo pokarmu wiec niech doi poki moze i ma co;-) )
No i w niedziele mamy chrzciny... trzymajcie kciuki;-) jak bede miala jakies zdjecia to napewno na grupie wstawie:-)
Pozdrawiam was

hej:-)
widze ze u was chyba wszystko oki:-)
u nas tez jakos powoli leci i juz niedlugo konczymy4 mies. ale zlecialooo...:szok: z karmieniem nam troszke gorzej idzie, bo maly praktycznie przez sen doi cyca, innaczej nie chce ,ale najwazniejesze ze doi piers;-) (mm nie chce tknąc na moje szczescie) w cyckach mam duuzo pokarmu wiec niech doi poki moze i ma co;-) )
No i w niedziele mamy chrzciny... trzymajcie kciuki;-) jak bede miala jakies zdjecia to napewno na grupie wstawie:-)
Pozdrawiam was
Podziwiam Cię z trójką dzieciaczków i karmienie piersią;)

Kochana bardzo chętnie le z jakich składników ???Ma być to coś bardzo wytwrnego, eleganckiego czy cos chłopskiego, wiejskiego??Chociaż powiedz co to za impreza w domu czy w plenerze;)Cos typu faszerowane pomidorki badż jajka faszerowane lub parówkowe ośmiorniczki??
to urodziny w domku:)12 osób, właśnie myślałam o jajkach faszerowanych, ale też by było coś ciekawszego niż wędlinka i sałatka warzywna:) Z makaronem np znasz jakąś dobrą sałatkę? Abo coś na ciepło:)

_avena_ a może szaszłyki? :)
albo pycha sprawa tylko czasochłonna: w boczek (surowy wędzony) zawijamy śliwkę suszoną i przebijamy wykałaczką potem do piekarnika na kilka minut. Trzeba zrobić duuużo bo szybko idą :)

reklama
pomidorki mam wydrążyć i co najlepiej do środka pasuje??Ośmiorniczki to jakoś na patelni??

Hefi - z nieba mi spadłaś:)właśnie ten boczek jest pyszny, jadłam u kogoś, a to śliwka suszona i boczek wędzony ma być?? edit: aha już doczytałam o boczku i śliwce

Ostatnia edycja:
Do góry